Gjest grytttta Skrevet 3. april 2003 Del Skrevet 3. april 2003 Grytekjøtt? Bankekjøtt? Flatbiff? Er det mørt nok? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99557-kj%C3%B8tt-til-gryte/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 3. april 2003 Del Skrevet 3. april 2003 Det varierer veldig fra kjøtt til kjøtt. Jeg pleier å bruke bankekjøtt (mørbrad). Etter steking må du jo unasett la det trekke under lokk i lite vann i ca. 30 min. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99557-kj%C3%B8tt-til-gryte/#findComment-563595 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 3. april 2003 Del Skrevet 3. april 2003 I gryte kan du bruke alt! Hvis kjøttet ikke er særlig mørt, så bare å koke det lenger 30 - 60 min, smak deg fram), men ikke for lenge - da blir det mokkel! : ) Jeg bruker som regel det som er billigst, smaker det samme unasett når gryteretten er ferdig, så hvorfor bruke mørbra da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99557-kj%C3%B8tt-til-gryte/#findComment-563668 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.