Gå til innhold

Kjøtt til gryte


Anbefalte innlegg

Gjest grytttta
Skrevet

Grytekjøtt? Bankekjøtt? Flatbiff?

Er det mørt nok?

serendipity
Skrevet

Det varierer veldig fra kjøtt til kjøtt. Jeg pleier å bruke bankekjøtt (mørbrad). Etter steking må du jo unasett la det trekke under lokk i lite vann i ca. 30 min.

Gjest Pricilla
Skrevet

I gryte kan du bruke alt! Hvis kjøttet ikke er særlig mørt, så bare å koke det lenger 30 - 60 min, smak deg fram), men ikke for lenge - da blir det mokkel! : )

Jeg bruker som regel det som er billigst, smaker det samme unasett når gryteretten er ferdig, så hvorfor bruke mørbra da?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...