Live Skrevet 24. november 2000 Skrevet 24. november 2000 Hvordan er det best å tine fryst morsmelk? Skal jeg ta det fra fryseren og legge i kjøleskapet, eller skal jeg la det ligge ute til det er tint? Kanskje litt dumt og spørre om men, siden det er første gangen jeg skal bruke fryst morsmelk, hvor lang tid i forveien må jeg ta det opp fra fryseren? 0 Siter
Live Skrevet 24. november 2000 Forfatter Skrevet 24. november 2000 Hvordan er det best å tine fryst morsmelk? Skal jeg ta det fra fryseren og legge i kjøleskapet, eller skal jeg la det ligge ute til det er tint? Kanskje litt dumt og spørre om men, siden det er første gangen jeg skal bruke fryst morsmelk, hvor lang tid i forveien må jeg ta det opp fra fryseren? 0 Siter
Gjest bm Skrevet 24. november 2000 Skrevet 24. november 2000 Fryst morsmelk kan tines i kjøleskap eller under rennende varmt vann. Hvis du har fryst små porsjoner tar det ikke lang tid å tine opp under springen. 0 Siter
Gjest bm Skrevet 24. november 2000 Skrevet 24. november 2000 Fryst morsmelk kan tines i kjøleskap eller under rennende varmt vann. Hvis du har fryst små porsjoner tar det ikke lang tid å tine opp under springen. 0 Siter
Anna-Pia Haggkvist, intensivsykepleier Skrevet 25. november 2000 Skrevet 25. november 2000 Kjære Live, Du kan enten tine melken i kjøleskapet eller under rennende kallt vann. Bruk kun varmt vann hvis det er nødt til å gå fort. Vennlig hilsen 0 Siter
Anna-Pia Haggkvist, intensivsykepleier Skrevet 25. november 2000 Skrevet 25. november 2000 Kjære Live, Du kan enten tine melken i kjøleskapet eller under rennende kallt vann. Bruk kun varmt vann hvis det er nødt til å gå fort. Vennlig hilsen 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.