Gå til innhold

Gul ketchup - hvorfor?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Fra naturens side er de gule tomatene søtere enn de røde. Ketchupen Idun Gul er mild i smaken, har løsere konsistens og er mindre syrlig enn rød ketchup.

Ketchupen er uten konserveringsmiddel og kunstige fargestoffer...

Derfor ?!

ah, kult - da er det kanskje ketchupen for meg som ikkje er så glad i ketchup, da...! :) uten konserveringsmidler og skit er ein god ting.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111068-gul-ketchup-hvorfor/#findComment-658255
Del på andre sider

Annonse

Klart dem kjør det samme som alle andre gjør.Er det noe som går bra,da er det ikke måte på hva dem gjør for å finne på nye triks for å slge enda mer av det produkte som går bra.Forstår dem godt..det er konkurranse over alt,så her gjelder det å være ute først med noe.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/111068-gul-ketchup-hvorfor/#findComment-658406
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...