Gjest soto Skrevet 15. september 2003 Skrevet 15. september 2003 Hvordan gjør jeg det? Grader og hvor mange min.? Blir mindre lukt i huset enn med stekepanne hvis noen lurer. 0 Siter
Gjest Fiskehandler Torske Skrevet 15. september 2003 Skrevet 15. september 2003 7 min. i stekeovn (ildfast form) ved 200 gr. Du ser den er ferdig når den har skiftet farge. 0 Siter
Gjest soto Skrevet 15. september 2003 Skrevet 15. september 2003 7 min. i stekeovn (ildfast form) ved 200 gr. Du ser den er ferdig når den har skiftet farge. Skal den være frossen eller tint når jeg putter den inn? Det er sånn seibiff i pakke fra frysedisken,asså. 0 Siter
Gjest Fiskehandler Torske Skrevet 15. september 2003 Skrevet 15. september 2003 Skal den være frossen eller tint når jeg putter den inn? Det er sånn seibiff i pakke fra frysedisken,asså. Tint. Hvis ikke blir det mye væske i ovnen av tiningen. Men du kan med fordel ha det i ovnen mer enn 7 min. Følg med på fargen. Når ytterlaget er litt brunaktig, er den ferdig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.