Gå til innhold

Seibiff i stekeovn?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan gjør jeg det? Grader og hvor mange min.? Blir mindre lukt i huset enn med stekepanne hvis noen lurer.

Gjest Fiskehandler Torske
Skrevet

7 min. i stekeovn (ildfast form) ved 200 gr. Du ser den er ferdig når den har skiftet farge.

Skrevet

7 min. i stekeovn (ildfast form) ved 200 gr. Du ser den er ferdig når den har skiftet farge.

Skal den være frossen eller tint når jeg putter den inn? Det er sånn seibiff i pakke fra frysedisken,asså.

Gjest Fiskehandler Torske
Skrevet

Skal den være frossen eller tint når jeg putter den inn? Det er sånn seibiff i pakke fra frysedisken,asså.

Tint. Hvis ikke blir det mye væske i ovnen av tiningen. Men du kan med fordel ha det i ovnen mer enn 7 min. Følg med på fargen. Når ytterlaget er litt brunaktig, er den ferdig.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...