Gå til innhold

Fiskegrateng råd søkes!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du varmer den opp igjen i morgen! Om du kokte poteter til kan du bare skrelle resten av potetene og legge de sammen med gratengen oppi en ildfast form. Og så kan du jo ta litt ekstra ost og kavring på i morgen. Er det lite igjen er det jo god kveldsmat da! Og så varmer du den som vanlig på 200grader i ca 10-15 minutter.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...