Gjest ide-løs Skrevet 11. november 2003 Skrevet 11. november 2003 Ungene maste om fiskegrateng idag,og det fikk de.Men øya så visst mere enn magen,for nå er det igjen en hel form med det.Hva kan jeg bruke denne til siden den er ferdig stekt?? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 11. november 2003 Skrevet 11. november 2003 Du kan putte den i fryseren og ha den til middag en annen dag. 0 Siter
snilen Skrevet 11. november 2003 Skrevet 11. november 2003 Du varmer den opp igjen i morgen! Om du kokte poteter til kan du bare skrelle resten av potetene og legge de sammen med gratengen oppi en ildfast form. Og så kan du jo ta litt ekstra ost og kavring på i morgen. Er det lite igjen er det jo god kveldsmat da! Og så varmer du den som vanlig på 200grader i ca 10-15 minutter. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.