alfabeta Skrevet 12. desember 2003 Del Skrevet 12. desember 2003 Har kjøpt kalkun, men det viser seg å være uten steketermometer. Hvor lenge skal den steke?? Har stuffet den med kjøttdeigstuffing, og den er ca 7,5 kilo. Skal ha mange til middag, og det er litt kjedelig hvis den skal bli mislykket, bare fordi jeg kjøpte feil kalkun uten steketermometer. Trenger svar fort. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 12. desember 2003 Del Skrevet 12. desember 2003 Du finner garantert svar i kokeboka på http://www.kalkun.no 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/#findComment-791714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest papirtiger Skrevet 12. desember 2003 Del Skrevet 12. desember 2003 Du kan kjøpe en steketermometer? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/#findComment-791730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 12. desember 2003 Del Skrevet 12. desember 2003 kalkunen skal steke en halvtime per kilo.. (180 grader) Må smøres med smør med salt og pepper, eller grillkrydder hver time. Når den er ferdig stikker du en kniv i den der det en mest kjøtt, kommer det blodig saft ut er den ikke ferdig, komemr det kllar kraft ut er den ferdig... Du får jo kjøpt steketemometer da hvis du er i tvil... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/#findComment-791732 Del på andre sider Flere delingsvalg…
alfabeta Skrevet 12. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 12. desember 2003 kalkunen skal steke en halvtime per kilo.. (180 grader) Må smøres med smør med salt og pepper, eller grillkrydder hver time. Når den er ferdig stikker du en kniv i den der det en mest kjøtt, kommer det blodig saft ut er den ikke ferdig, komemr det kllar kraft ut er den ferdig... Du får jo kjøpt steketemometer da hvis du er i tvil... Får man kjøpt slik termometer som popper ut av seg selv??? I oppskriften som fulgte med kalkunen sto det 40 min pr kilo på 160 grader. I en annen oppskrift så jeg 45 min per kilo, om den var fylt med farse. Har laget kalkun så mange ganger, men nå ble jeg usikker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/#findComment-791746 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ingeniøren Skrevet 12. desember 2003 Del Skrevet 12. desember 2003 Så et tips om å få kalkunen helt rom-varm, helt gjennom, altså ikke steke den litt halvfrossen inni som enkelte av oss har gjort -. Prøvde dette, og jeg synes det ble mye bedre. Hvis ikke fuglen alt står i ovnen, da - 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/#findComment-791750 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 12. desember 2003 Del Skrevet 12. desember 2003 Kjøp et vanlig steketermometer. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/#findComment-791753 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 12. desember 2003 Del Skrevet 12. desember 2003 Får man kjøpt slik termometer som popper ut av seg selv??? I oppskriften som fulgte med kalkunen sto det 40 min pr kilo på 160 grader. I en annen oppskrift så jeg 45 min per kilo, om den var fylt med farse. Har laget kalkun så mange ganger, men nå ble jeg usikker. Vet ikke om du får kjøpt sånne som popper ut, men det er vel mulig? Hør på jernia eller noe sånt. Er samma om du steker den 40 min. på 160 grader, eller 30 min. på 180 grader.. Den blir mye saftigere hvis du langsteker den på lav varme da... Fikk kalkun hos svigermor for noen uker siden, hun stekte den 6 1/2 time (6 kilo) på 100 grader, fylt med farse. Den var kjempesaftig og fin. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/129612-hvor-lenge-skal-en-kalkun-steke/#findComment-791844 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.