Gå til innhold

Steke uten smør og olje?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Du har nok stekt på alt for høy varme. Teflon tåler ikke de høyeste gradene på stekeovnen, mens når du wok'er så skal du jo ha på sterk varme. Ikke den beste kombinasjonen kanskje altså.

Tror dessuten du må kaste pannen. Teflon som begynner å flasse kan vel bety at du får giftstoffer i maten?

Du har nok stekt på alt for høy varme. Teflon tåler ikke de høyeste gradene på stekeovnen, mens når du wok'er så skal du jo ha på sterk varme. Ikke den beste kombinasjonen kanskje altså.

Tror dessuten du må kaste pannen. Teflon som begynner å flasse kan vel bety at du får giftstoffer i maten?

Jupp. Kaste.

Har jeg greie på dette? Har jeg gjort det noen ganger? Svaret er: Ja

Kast pannnen din, og kjøp en ekte smijernswok. Veldig tung og håndtere, men jeg kan love deg at smaken blir langt bedre.

Har du sett disse blanke wokgrytene. De er ok, hvis du bruker riktig olje. og for det meste bruker grønnsaker. Oljen er også viktig, det har med tempen å gjøre.

Wokkjøtt skal stekes på maksimal temperatur. Du kjenner det på lukten når det er klart.

Ok, sånn var det :-) Vil du ha saus, så tar du i vann, og de kryddersortene du liker. Maisenamel er best til wok.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...