Gjest nokfettsomdeter Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 Jeg foretrekker å steke f eks wokgrønsaker uten fett, men nå har stekepanna fått nok og belegget begynner å flasse av. Trodde teflon skulle tåle dette? Eller.....? 0 Siter
snilen Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 Du har nok stekt på alt for høy varme. Teflon tåler ikke de høyeste gradene på stekeovnen, mens når du wok'er så skal du jo ha på sterk varme. Ikke den beste kombinasjonen kanskje altså. Tror dessuten du må kaste pannen. Teflon som begynner å flasse kan vel bety at du får giftstoffer i maten? 0 Siter
nanna Skrevet 22. januar 2004 Skrevet 22. januar 2004 Du har nok stekt på alt for høy varme. Teflon tåler ikke de høyeste gradene på stekeovnen, mens når du wok'er så skal du jo ha på sterk varme. Ikke den beste kombinasjonen kanskje altså. Tror dessuten du må kaste pannen. Teflon som begynner å flasse kan vel bety at du får giftstoffer i maten? Jupp. Kaste. 0 Siter
shandy Skrevet 23. januar 2004 Skrevet 23. januar 2004 Har jeg greie på dette? Har jeg gjort det noen ganger? Svaret er: Ja Kast pannnen din, og kjøp en ekte smijernswok. Veldig tung og håndtere, men jeg kan love deg at smaken blir langt bedre. Har du sett disse blanke wokgrytene. De er ok, hvis du bruker riktig olje. og for det meste bruker grønnsaker. Oljen er også viktig, det har med tempen å gjøre. Wokkjøtt skal stekes på maksimal temperatur. Du kjenner det på lukten når det er klart. Ok, sånn var det :-) Vil du ha saus, så tar du i vann, og de kryddersortene du liker. Maisenamel er best til wok. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.