Gjest Garlic girl Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Noen som kan hjelpe meg med en oppskrift på en hvitløksdip til pizza? Skal ha masse folk neste helg, og lager 4 store pizzaer. Det hadde vært krona på verket med en herlig dip ved siden av :-) 0 Siter
Tornerose Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Denne er utrolig god (liker du Peppes vil du elske denne). Et beger lettrømme blandes med 1½ ts hvitløkspulver, 1 ts løkpulver, 1 ts salt, 1 ts sukker, ½ ss sitronsaft, litt pepper og en hel potte klippet gressløk. 0 Siter
Gjest Fuga Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Denne er utrolig god (liker du Peppes vil du elske denne). Et beger lettrømme blandes med 1½ ts hvitløkspulver, 1 ts løkpulver, 1 ts salt, 1 ts sukker, ½ ss sitronsaft, litt pepper og en hel potte klippet gressløk. Hvorfor pulver og ikke ekte vare? - Hvitløk altså? 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Den hvitløksdressingen man får kjøpt ferdig på flaske er faktisk kjempegod! Du får den også i salsa - den har jeg ikke smakt... 0 Siter
serendipity Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Jeg pisker litt kremfløte (ikke tilsatt sukker og ikke stivpisket) Jeg pleier å bruke ca. en tredjedel av "putten " til ett beger Creme Fraige. Når det er pisket blander jeg oppi ett beger Creme Fraige, tilsetter ca. 2 ss. majones. Salt, og hvit pepper etter smak. litt løkpulver og 2 hvitløksfedd som finhakkes, eller knuses, evt. litt finklippet kruspersille, eller gressløk. Bør lages tidlig på dagen sånn at den får stått og trekt i minst fem - seks timer. 0 Siter
Tornerose Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Hvorfor pulver og ikke ekte vare? - Hvitløk altså? Jeg brukte alltid fersk hvitløk før i den tro at det var best, men hvitløkssmaken ble alltid veldig dominerende. Så kom jeg over en side hvor noen har prøvd å kopiere Peppes rømmedressing, og dette er resultatet. Den er i allefall nydelig. 0 Siter
Gjest Fuga Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Den hvitløksdressingen man får kjøpt ferdig på flaske er faktisk kjempegod! Du får den også i salsa - den har jeg ikke smakt... den er enda bedre! - Den bruker jeg som "lovlig" saus sånn ellers også 0 Siter
Gjest Fuga Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Jeg brukte alltid fersk hvitløk før i den tro at det var best, men hvitløkssmaken ble alltid veldig dominerende. Så kom jeg over en side hvor noen har prøvd å kopiere Peppes rømmedressing, og dette er resultatet. Den er i allefall nydelig. OK! Da printet jeg den ut på jobbens regning! det er det verdt! 0 Siter
Gemini Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 den er enda bedre! - Den bruker jeg som "lovlig" saus sånn ellers også Mener du den rømmebaserte pizzadressingen? Eller en yoghurtbasert dressing, a la Gresk dressing eller hva den nå heter? 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 garlic saus fra Heinz. Nydelig på pizza! Glassflasker. 0 Siter
Gjest Fuga Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Mener du den rømmebaserte pizzadressingen? Eller en yoghurtbasert dressing, a la Gresk dressing eller hva den nå heter? Nei - jeg mener den TOMAT_dressingen - eller salsa om du vil...denne: (den til venstre) http://www.stabburet.no/global/eio/foods/Stabb161.nsf/lupgraphics/idun_pd_grandi_L.jpg/$file/idun_pd_grandi_L.jpg 0 Siter
Gjest Fuga Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 garlic saus fra Heinz. Nydelig på pizza! Glassflasker. den går så fort ut på datoen! 0 Siter
Ulrikke Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Denne er utrolig god (liker du Peppes vil du elske denne). Et beger lettrømme blandes med 1½ ts hvitløkspulver, 1 ts løkpulver, 1 ts salt, 1 ts sukker, ½ ss sitronsaft, litt pepper og en hel potte klippet gressløk. Bruker du fersk sitron, eller sånn i gul flaske? 0 Siter
Tornerose Skrevet 22. mars 2004 Skrevet 22. mars 2004 Bruker du fersk sitron, eller sånn i gul flaske? Det kommer ann på hva jeg har, har jeg en sitron bruker jeg gjerne den, men kjøper ikke en hel sitron for ½ ss av saften. Men jeg har ikke merket noen forskjell på om det er ferskt eller fra flaske. 0 Siter
Snorkfrøken Skrevet 23. mars 2004 Skrevet 23. mars 2004 den går så fort ut på datoen! Det har jeg aldri lagt merke til... Det må jeg sjekke når jeg kommer hjem.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.