Gjest matlager med lite erfaring Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 er det det samme som bakt potet eller? 0 Siter
citoyen Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 http://kokebok.k-nettet.com/main/custom.asp?wid=541&customID=2819 (litt ned på siden) 0 Siter
citoyen Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 http://kokebok.k-nettet.com/main/custom.asp?wid=541&customID=2819 (litt ned på siden) Ja, og så er det "hasselback", ikke "hasselbakt" 0 Siter
Gjest et tips Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 http://www.google.com/search?num=100&hl=en&q=hasselbakte%20poteter 0 Siter
citoyen Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 http://www.google.com/search?num=100&hl=en&q=hasselbakte%20poteter Heh, jeg ser misforståelsen har bredd seg langt i forhold til back vs bakt. Hasselbacken er altså en restaurant i Sverige, der oppskriften ble "oppfunnet". Derav navnet Hasselback, som tydeligvis ligner litt for mye på "bakt" 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.