Gjest strandhai Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 Siden når har det ikke blitt nødvendig å ha på lokk når man koker ris??? Står det at lokk skal på på alle pakker helt uten grunn??? *grynt* 0 Siter
Gjest oransje Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 Jeg bruker aldri lokk når jeg koker ris, men lokk brukes jo som regel for at det skal bli fortere kokt... 0 Siter
tiliti Skrevet 27. mars 2004 Skrevet 27. mars 2004 Næsj, eneste er at du trenger mer vann når du koker uten lokk enn med, og bruker mer strøm. Litt større risiko for klebrig, grøtete ris uten lokk enn med. Ikke noen stor forskjell. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.