darma Skrevet 28. mars 2004 Skrevet 28. mars 2004 Skal lage kjøtt i form sammen med poteter, paprika, squash. I oppskriften kan jeg velge mellom ulike steketider avhengig av temperatur fra to timer til 6/7 timer. Står mellom valget av to timer og fire timer, så maten rekker å bli ferdig.. Hva er best?! 0 Siter
Sør Skrevet 28. mars 2004 Skrevet 28. mars 2004 Vanligvis er det bedre med svak varme og lengre tid. Med vennlig hilsen 0 Siter
cecily Skrevet 28. mars 2004 Skrevet 28. mars 2004 lang steketid er sunnest og gir ofte best resultat. jeg er ikke en bedreven husmor, men her tror jeg at jeg har hørt og husker riktig. 0 Siter
darma Skrevet 28. mars 2004 Forfatter Skrevet 28. mars 2004 Vanligvis er det bedre med svak varme og lengre tid. Med vennlig hilsen ..da blir det så lang tid so jeg rekker!!! 0 Siter
Dorthe Skrevet 28. mars 2004 Skrevet 28. mars 2004 Lenger steketid på svak varme gir som regel mørere kjøtt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.