Gå til innhold

kort/lang steketid best?(haster litt..)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage kjøtt i form sammen med poteter, paprika, squash. I oppskriften kan jeg velge mellom ulike steketider avhengig av temperatur fra to timer til 6/7 timer. Står mellom valget av to timer og fire timer, så maten rekker å bli ferdig..

Hva er best?!

Skrevet

Vanligvis er det bedre med svak varme og lengre tid.

Med vennlig hilsen

Skrevet

lang steketid er sunnest og gir ofte best resultat.

jeg er ikke en bedreven husmor, men her tror jeg at jeg har hørt og husker riktig.

Skrevet

Vanligvis er det bedre med svak varme og lengre tid.

Med vennlig hilsen

..da blir det så lang tid so jeg rekker!!!

Skrevet

Lenger steketid på svak varme gir som regel mørere kjøtt.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...