Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest bebba
Skrevet

Noen som har erfaring med å bruke fersk ingefær i gryteretter?

Fortsetter under...

Gjest what the...
Skrevet

Chop suey

600 g renskåret kyllingkjøtt

olje til steking

1 ss revet ingefær

1 stor løk

1 purre

3 gulrøtter

200 g sjampinjong

2 dl hønsebuljong (terning + vann)

2 dl bønnespirer

1 liten boks bambusskudd (225 g)

1 ts salt

1/2 ts hvit pepper

2 ss soyasaus

Slik gjør du:

Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i olje sammen med ingefær. Skjær løk og purre i ringer, gulrøttene i tynne strimler og soppen i skiver. Ha alt i gryten og hell over buljong. La retten trekke i ca. 5 minutter. Tilsett bønnespirer og bambusskudd. Varm opp og smak til med salt, pepper og soyasaus. Server ris til.

Skrevet

Chop suey

600 g renskåret kyllingkjøtt

olje til steking

1 ss revet ingefær

1 stor løk

1 purre

3 gulrøtter

200 g sjampinjong

2 dl hønsebuljong (terning + vann)

2 dl bønnespirer

1 liten boks bambusskudd (225 g)

1 ts salt

1/2 ts hvit pepper

2 ss soyasaus

Slik gjør du:

Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i olje sammen med ingefær. Skjær løk og purre i ringer, gulrøttene i tynne strimler og soppen i skiver. Ha alt i gryten og hell over buljong. La retten trekke i ca. 5 minutter. Tilsett bønnespirer og bambusskudd. Varm opp og smak til med salt, pepper og soyasaus. Server ris til.

Åh, nå ble jeg sulten.

Skrevet

Har ikke brukt det i gryteretter, men jeg bruker det mye i wok. Nammenam.

Gjest bebba
Skrevet

Chop suey

600 g renskåret kyllingkjøtt

olje til steking

1 ss revet ingefær

1 stor løk

1 purre

3 gulrøtter

200 g sjampinjong

2 dl hønsebuljong (terning + vann)

2 dl bønnespirer

1 liten boks bambusskudd (225 g)

1 ts salt

1/2 ts hvit pepper

2 ss soyasaus

Slik gjør du:

Skjær kjøttet i strimler og brun det lett i olje sammen med ingefær. Skjær løk og purre i ringer, gulrøttene i tynne strimler og soppen i skiver. Ha alt i gryten og hell over buljong. La retten trekke i ca. 5 minutter. Tilsett bønnespirer og bambusskudd. Varm opp og smak til med salt, pepper og soyasaus. Server ris til.

Hvor smått river du ingefær?

Skrevet

Fersk ingefær er fantastisk godt og jeg bruker det ofte, store mengder i mange sammenhenger. Hakk fint.

Annonse

Gjest what the...
Skrevet

Hvor smått river du ingefær?

Hvordan skal jeg forklare det da?

Jeg har en rasp med to sider,èn grop og èn fin,bruker den fineste.

Skrevet

Hvor smått river du ingefær?

Ikke rasp eller riv. Bruk kjøkkenkniv og hakk.

Gjest malun
Skrevet

Vi bruker det mye i wok og enkelte gryteretter.

Det er veldig, veldig godt - men smaken er distinkt, så man må være forsiktig.

Vi river den på et fint rivjern.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...