Gå til innhold

brenner man fett ved å jogge?


Gjest lille_snille_trille

Anbefalte innlegg

Gjest lille_snille_trille

hallon. jeg lurer på: hvor mye må man jogge for å merke resultater, hvis intensiteten er ganske høy?er det nok med 1/2 time 3 ganger i uka? ønsker å ta av ett par kilo, spesiellt fra rumpepartiet!! har det forresten noe å si om man har spist rett før man jogger?

hilsen en gørl på 17 år

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

For å oppnå best forbrenning av FETT burde du faktisk drive aerob trening (som feks jogging) med moderat tempo. En amerikansk greie som er ganske populær er noe som heter Powerwalking. Konseptet går ut på at du holder et tempo mellom rask gange og jogging. Du skjønner: har du en puls på noe særlig over 130 brenner du mer sukker enn fett.

Hvis du er usikker på hvordan slik powerwalking skal gjennomføres er det en ganske enkel regel: du skal ikke bli mer sliten enn at du klarer å puste ut og inn gjennom nesa, ikke munnen ;)

Ta gjerne en slik tur ut før frokost da forbrenningen er som best. Men en ting er greit å vite: når du trener intervalltrening (feks i jogging: jogge raskt/løpe, roe ned til gang tempo for så å løpe igjen) brenner du fett også litt etter at du har trent. Slik powerwalking derimot brenner mest når du faktisk utfører øvelsen.

Trening med vekter brenner fett nesten døgnet rundt :)

Lykke til!

Båj på 24 ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

John Gunnar Oppheim, Instruktør

Hei,

jogging er en god aktivitet for å forbruke kalorier og brenne kroppsfett. Om du går ned i vekt av det, er avhengig av hvorvidt du styrer kostholdet ditt riktig i forhold til treningen. Treningen gjør deg mer sulten. Spser du mer. går du ikke ned i vekt. Trening i seg selv er ikke vektreduserende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...