cecily Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Hvis man glemmer å kjøpe juletre en jul er det med andre ord bare å lure i deg noe marsipan, henge glitter rundt halsen din, og skru deg fast på en juletrefot før stjerna festes på toppen? Praktisk. Jeg syns du overdriver en smule. 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 7. desember 2004 Forfatter Skrevet 7. desember 2004 Jeg syns du overdriver en smule. Jeg? Næææ... aldri gjort. 0 Siter
cecily Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Jeg? Næææ... aldri gjort. I så tilfelle mener jeg at du har lullet i deg altfor mye julemarsipan hittil i år. *smekk!* Der gikk resten av marsipanen din rett i søpla. 0 Siter
Gjest marp Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Helt enig - marsipan = jul. Aller best er Anton Berg sin marsipan og slik Hval marsipan i blå bokser. Namm 0 Siter
cecily Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Jeg? Næææ... aldri gjort. Jippi! Jeg vant!!!!! SDD er målløs. Akillesen er marsipan. *tjihi* 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 7. desember 2004 Forfatter Skrevet 7. desember 2004 I så tilfelle mener jeg at du har lullet i deg altfor mye julemarsipan hittil i år. *smekk!* Der gikk resten av marsipanen din rett i søpla. Din frekke tøs! 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 7. desember 2004 Forfatter Skrevet 7. desember 2004 Helt enig - marsipan = jul. Aller best er Anton Berg sin marsipan og slik Hval marsipan i blå bokser. Namm Du har helt rett hva angår Hval sin boksemarsipan. Den er vannvittig god. Røyk en del sånne bokser i fjor, og det ryker noen noen i år også. 0 Siter
cecily Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Din frekke tøs! Får ikke jeg, får ikke du! Enkelt og greit. *leter under sofaputer og sure sokker og napper bort reservelageret* 0 Siter
amber sun Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Marsipan kan være godt så lenge det er sjokolade oppå. Ren marsipan er jeg ikke så glad i. Troika, derimot...*slikke seg om munnen* Og så sånne marsipanpølser med sjokoladettrekk 0 Siter
tonie Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Jeg styrer unna all marsipan som er mer enn et par millimeter tykk. Med andre ord, jeg spiser bare marsipan når den ligger på toppen av en kake. Jeg blir småkvalm bare ved tanken på å dytte i meg en hel marsipangris...Yækk... Min juledille er fenalår. Alt saltet gjør at ansiktet mitt hovner opp og jeg ser meget underlig ut i hele desember. Hold deg til marsipanen din du;-) 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 7. desember 2004 Forfatter Skrevet 7. desember 2004 Jeg styrer unna all marsipan som er mer enn et par millimeter tykk. Med andre ord, jeg spiser bare marsipan når den ligger på toppen av en kake. Jeg blir småkvalm bare ved tanken på å dytte i meg en hel marsipangris...Yækk... Min juledille er fenalår. Alt saltet gjør at ansiktet mitt hovner opp og jeg ser meget underlig ut i hele desember. Hold deg til marsipanen din du;-) "Alt saltet gjør at ansiktet mitt hovner opp og jeg ser meget underlig ut i hele desember. " Du er litt artig! 0 Siter
Dory Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Du har helt rett hva angår Hval sin boksemarsipan. Den er vannvittig god. Røyk en del sånne bokser i fjor, og det ryker noen noen i år også. Hmmm, å ja. Marsipan med sjokolade trekk er meeeeget digg!!!! Har ikke smakt den på boks. Men er det den samme som den som selges sammen med små godt?? Nå er det tilbud på smågodt til 6,90 på noen butikker her på østlandet. Da er det bare å løpe å kjøpe marsinpan med sjokko trekk fra Hval. JØMMI. 0 Siter
ariadne Skrevet 7. desember 2004 Skrevet 7. desember 2004 Den beste marsipanen er den jeg lager: 1 skolde, skolde 2 male, male 3 sikte sikte 4 male, male 5 enørlitendråpecognac i (og muligens en slurk) 6 rulle, rulle 7 dyppe i sjokolade 8 spise, spise 9 se 1 ...og i januar kommer all kjøpmarsipanen på halv pris... 0 Siter
Lurveline Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Den beste marsipanen er den jeg lager: 1 skolde, skolde 2 male, male 3 sikte sikte 4 male, male 5 enørlitendråpecognac i (og muligens en slurk) 6 rulle, rulle 7 dyppe i sjokolade 8 spise, spise 9 se 1 ...og i januar kommer all kjøpmarsipanen på halv pris... Hørtes tørt ut, glemte eggehvite kanskje? 0 Siter
Elbereth Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Uff, jeg er rimelig tolerant i godteriveien, men akkurat marsipan står jeg over. Har dårlige minner fra de harde syttiåra med lite snop i omløp. Godtesjuka var så sterk at man til og med snek i seg bestemors "Plum in Madeira" og disse ekle, ekle bitene i Kong Haakon konfekten... *grøss* For den del: smakte sånne mini-Gullbrød her ene dagen, den var ikke så verst til kaffen Takke meg til en Ferrero Rocher! 0 Siter
ariadne Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Hørtes tørt ut, glemte eggehvite kanskje? Både eggehvite og melis må til, ja. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.