Gå til innhold

Finnes et alternativ til Prednisolon?


dadada

Anbefalte innlegg

Hei!Min søster (30 år) har Hodskins lymfom, og har mottatt all behandling helsevesenet har å tilby. Blitt resistent mot cellegift. Stråler nå lokalt der det dukker opp svulster. Bruker ellers Prednisolon, som hjelper, men hun blir veldig opphovnet i kroppen av det. Finnes det et alternativt preparat som kunne ha hjulpet henne i dette siste stadiumet av sykdommen? Enten som erstatning, eller i tillegg slik at hun kunne redusert litt på dosen. Lurer også på hvorfor hun i perioder er så gul på det hvite i øyet, og hvorfor hun stadig må ha etterfylling av blod.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Stig Bruset, Allmenpraktiserende Lege

Prednisolon kan være en effektiv medisin, men har samtidig bivirkninger som du nevner. Det finnes ikke et enkelt naturmiddel som kan erstatte prednisolon, men jeg vil i stedet anbefale kontakt med en naturmedisiner som kan hjelpe og følge opp din søster. Målet er å bedre hennes livskvalitet og allmenntilstand. Anemi, eller blodmangel, er ofte en følge av kreftsykdommen og hun kan bli svært trett og kraftløs hvis blodprosenten blir for lav. Derfor kan det være nødvendig å gi blodoverføringer. Gulfarge på øynene skyldes oftest en opphopning av fargestoffet bilirubin og kalles "gulsot" på folkemunne. Det kan være flere årsaker inkludert problemer med leveren og milten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...