annegunn Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Og da snakker vi ikke Grandiosa? Papp-pizza? Hehe... 0 Siter
flisa Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Papp-pizza? Hehe... stor Mariekjeks med ketchup.... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Papp-pizza? Hehe... Snakker vi ordentlig-ordentlig pizza??? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 stor Mariekjeks med ketchup.... Gi'rei a, flisa! Det er da littegranne ost på den også? 0 Siter
annegunn Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Snakker vi ordentlig-ordentlig pizza??? Hva er det du pleier å si? Seffern? Kanskje vi skulle slå til med det på tirsdag... Hmmm.... Eller tapas..... Nei nå må jeg stikke! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Hva er det du pleier å si? Seffern? Kanskje vi skulle slå til med det på tirsdag... Hmmm.... Eller tapas..... Nei nå må jeg stikke! Seffern! Snakkes. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Okay, den er grei...skal bare fore ungene mine her først.. Men i dag skal jeg jobbe overtid. Og dessuten regner det hjemme. 0 Siter
fru Burlefot Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Ang oppbevaring: aspargesbunten skal vikles inn i et fuktig kjøkkenhåndkle og legges i kjøleskapet. Asparges er absolutt best fersk, hvis den blir liggende et par dager før bruk er det IKKE lenger det samme.. 0 Siter
Zarine Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Ang oppbevaring: aspargesbunten skal vikles inn i et fuktig kjøkkenhåndkle og legges i kjøleskapet. Asparges er absolutt best fersk, hvis den blir liggende et par dager før bruk er det IKKE lenger det samme.. Uff da Eg har hatt min bunt ei veke i kjøleskapet, rett opp og ned som den var kjøpt. Krysser fingrane for at det er spiseleg likevel. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 19. mai 2005 Skrevet 19. mai 2005 Ang oppbevaring: aspargesbunten skal vikles inn i et fuktig kjøkkenhåndkle og legges i kjøleskapet. Asparges er absolutt best fersk, hvis den blir liggende et par dager før bruk er det IKKE lenger det samme.. Takk for tipset! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 Hva er det du pleier å si? Seffern? Kanskje vi skulle slå til med det på tirsdag... Hmmm.... Eller tapas..... Nei nå må jeg stikke! Jeg lagde asparges i går kveld! Kokte dem et par minutter, helte av vannet, vendte dem i olivenolje og prewssa litt sitronsaft over, rulla en og en inn i parmaskinke og høvla masse fersk parmesan over. Litt mer olivenolje på toppen. Serverte med restene av ostefatet fra 17. mai - en godt moden Brie, Talleggio (løp og kjøp på Ultra!) og Morbiére. Også en Vigneti di Torbe 2001 *sikle* Hadde to sett naboer over på kveldsmat. Kjempehyggelig. 0 Siter
annegunn Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 Jeg lagde asparges i går kveld! Kokte dem et par minutter, helte av vannet, vendte dem i olivenolje og prewssa litt sitronsaft over, rulla en og en inn i parmaskinke og høvla masse fersk parmesan over. Litt mer olivenolje på toppen. Serverte med restene av ostefatet fra 17. mai - en godt moden Brie, Talleggio (løp og kjøp på Ultra!) og Morbiére. Også en Vigneti di Torbe 2001 *sikle* Hadde to sett naboer over på kveldsmat. Kjempehyggelig. Det hørtes godt ut :-) Får håpe på grillvær i helga så jeg får prøvd den andre. Vi har til og med masse italiensk skinke i kjøleskapet. Jeg hadde en forferdelig tur hjem. Oppdaget ikke vinden før jeg hadde dratt herfra. Tråkke i nedoverbakker er noe dritt. Sykla omtrent forbi deg da! Jeg sykler den veien som går forbi den kommende skolen til Lillemann og ned til senteret. Alternativer er den som går foan inngangsdøra di, men der er det mer biler. Men så fikk jeg pizza da jeg kom hjem. Vi delte en med chorizo og løk og en med tacokjøttdeig. Og en cabernet sauvignon fra Oc, ikke noe gode greier, men det begynner å bli tomt i vinskapet... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 Det hørtes godt ut :-) Får håpe på grillvær i helga så jeg får prøvd den andre. Vi har til og med masse italiensk skinke i kjøleskapet. Jeg hadde en forferdelig tur hjem. Oppdaget ikke vinden før jeg hadde dratt herfra. Tråkke i nedoverbakker er noe dritt. Sykla omtrent forbi deg da! Jeg sykler den veien som går forbi den kommende skolen til Lillemann og ned til senteret. Alternativer er den som går foan inngangsdøra di, men der er det mer biler. Men så fikk jeg pizza da jeg kom hjem. Vi delte en med chorizo og løk og en med tacokjøttdeig. Og en cabernet sauvignon fra Oc, ikke noe gode greier, men det begynner å bli tomt i vinskapet... Syke kjerring! Du er ikke helt god, som SYKLER den lange veien! *sjokka* Pizzaen hørtes konge ut! Vi lager det i kveld med naboene til Idol. Best å få unga i seng til da, ja! 0 Siter
annegunn Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 Syke kjerring! Du er ikke helt god, som SYKLER den lange veien! *sjokka* Pizzaen hørtes konge ut! Vi lager det i kveld med naboene til Idol. Best å få unga i seng til da, ja! Øh.... Selv om jeg skal innrømme at jeg hadde noen tilsvarende tanker i løpet av turen :-| 0 Siter
annegunn Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 Syke kjerring! Du er ikke helt god, som SYKLER den lange veien! *sjokka* Pizzaen hørtes konge ut! Vi lager det i kveld med naboene til Idol. Best å få unga i seng til da, ja! Sa jeg grillvær? http://met.no/meteogram/oslo.html Blææh... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 Sa jeg grillvær? http://met.no/meteogram/oslo.html Blææh... Jævla fint... *gretten* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 Øh.... Selv om jeg skal innrømme at jeg hadde noen tilsvarende tanker i løpet av turen :-| *knegg* 0 Siter
annegunn Skrevet 20. mai 2005 Skrevet 20. mai 2005 *knegg* En av yndligspizzaene her i huset er forøvrig med blåost og mais, om du trenger tips til i kveld. Den liker alle tre. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.