Gjest Lasagnebesøk Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Jeg har lasagne fra i går stående i kjøleskapet, fortsatt i formen. Får besøk senere i kveld, og tenkte å varme lasagnen da. Hvordan skal jeg varme den? I ovn? hvor varmt, hvor lenge? I mikro? blir det like godt? 0 Siter
Aryane Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Jeg syns den er kjempegod når jeg varmer den i microen dagen derpå. I ovnen syns jeg ofte den kan bli litt "hard i kantene" hvis du skjønner hva jeg mener. 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester. Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man. 0 Siter
Nussi Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Jeg syns den er kjempegod når jeg varmer den i microen dagen derpå. I ovnen syns jeg ofte den kan bli litt "hard i kantene" hvis du skjønner hva jeg mener. Heisann:) Enig med Aryane. Synes også den blir bedre i mikro`n dagen derpå. 0 Siter
amber sun Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Enig med midia, ville ikke servert den til gjester. Det går an å varme den i microen, men bare for å spise selv hvis en har lyst på. Lag heller noe nytt til gjestene! 0 Siter
Gjest Lasagnebesøk Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester. Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man. Det er bare en student kompis. Vi er ikke så nøye på sånt. Han vet det er rester fra i går, derfor han kommer:) 0 Siter
Gjest i ovnen Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Du kan varme den i ovnen med folie over. 0 Siter
Gjest i ovnen Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Det er bare en student kompis. Vi er ikke så nøye på sånt. Han vet det er rester fra i går, derfor han kommer:) Du kan også ta på tallerken og varme i mikroen (2 min ca). 0 Siter
Gjest i ovnen Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Heisann:) Enig med Aryane. Synes også den blir bedre i mikro`n dagen derpå. Og det er nok enklest. 0 Siter
Aryane Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester. Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man. Jeg syns alltid den er best dagen derpå.... 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Det er bare en student kompis. Vi er ikke så nøye på sånt. Han vet det er rester fra i går, derfor han kommer:) Da er det ikke så nøye nei! 0 Siter
Henriette1365380130 Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Lasagne dagen derpå er ikke som nystekt lasagne og jeg ville ikke ha servert den til gjester. Den er tørr og mangler den gode sausen litt dagen derpå å det merker man. Jeg synes ofte lasagne er bedre dagen etter, jeg! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Jeg synes ofte lasagne er bedre dagen etter, jeg! Nei sausen mangler jo helt da,den har tørket inn. 0 Siter
Aryane Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Nei sausen mangler jo helt da,den har tørket inn. Sausen er ikke borte på min lasagne dagen etter, samme dag deriomt syns jeg ofte den er litt for "flytende", derfor er den alltid best dagen etter 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Sausen er ikke borte på min lasagne dagen etter, samme dag deriomt syns jeg ofte den er litt for "flytende", derfor er den alltid best dagen etter Det er jo når sausen er flytende at lasagnen er god. Det er jo ingen saus når den har tørket inn!? Finnes da bare flytende saus? 0 Siter
Aryane Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Det er jo når sausen er flytende at lasagnen er god. Det er jo ingen saus når den har tørket inn!? Finnes da bare flytende saus? er ikke helt enig med deg, sausen er ikke god hvis den er helt tynn, jeg liker tykke sauser...... 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 er ikke helt enig med deg, sausen er ikke god hvis den er helt tynn, jeg liker tykke sauser...... Ja men på dag gammel lasagne er jo sausen borte.. Eller så kan man til nød kalle den supertykk. 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Jeg synes ofte lasagne er bedre dagen etter, jeg! Jeg også 0 Siter
Henriette1365380130 Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Ja men på dag gammel lasagne er jo sausen borte.. Eller så kan man til nød kalle den supertykk. Den er ikke helt borte, men det er jo uansett smak og behag. Jeg synes det blir for flytende når den er helt ny! 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 18. september 2005 Skrevet 18. september 2005 Nei sausen mangler jo helt da,den har tørket inn. for ikke å snakke om den tørre plata med gummiost oppå som blir helt svart 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.