Gå til innhold

Margarin uten melk - llike god?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei, den er omtrent helt smakløs... Dessuten er det (vanligvis?) ikke salt i heller, så det bør du tilsette, ellers blir det enda mer smakløst.

Men melkeallergikeren i familien jeg har bakt til har vært såre fornøyd uansett - han er nok ikke så godt vant.

Nei, den er omtrent helt smakløs... Dessuten er det (vanligvis?) ikke salt i heller, så det bør du tilsette, ellers blir det enda mer smakløst.

Men melkeallergikeren i familien jeg har bakt til har vært såre fornøyd uansett - han er nok ikke så godt vant.

jeg bruker melange, funker greit den til baking.

Jeg steker med den også men den spruter litt mer en den med melk.

Bruker kun den egentlig, pga. en liten alergiker.

Annonse

Jeg bruker Soft spesial, altså den blå utgaven. Jeg er ingen ekspert på kakebaking, så akkurat det aner jeg ikke. Men jeg synes den er veldig god på brødskiva, og jeg bruker den til steking, sauser og pannekaker. Jeg ser det er noen under her som sier at melkefri margarin gjerne er uten salt, men soft spesial har iallfall salt i seg.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...