Gå til innhold

Sunne middager?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg spiser det meste til middag, men justerer litt i forhold til hva jeg gjorde før.

Har følgende kjøreregler.

1. Lite fett. Dvs. ikke bruk bearbeidede produkter som pølser, kjøttkaker o.l., men rent kjøtt/fisk. Bruker også karbonadedeig i stedet for kjøttdeig.

2. Mer grønnsaker og mindre poteter/ris/pasta. Dvs. at posjonen med grønnsaker er større enn den med poteter/ris/pasta.

Grønnsaker kan også stekes. Det er kjempegodt:-)

I går var det bankekjøtt (+ løk) i fløtesaus. (Bruker da 7% matfløte som er kjøpt i Sverige og kan fråtse i saus.) + fullkornspasta og kokt kål/rosenkål/gulrot/brokkoli.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/255910-sunne-middager/#findComment-2031810
Del på andre sider

liten pike, 22

Jeg pleier ofte å steke grønnsaker bare jeg. Begynner med å steke litt løk, så putte oppi sånne frosne grønnsaker man får i fryserdisken (brokkoliblading), og så litt diverse annet. Hvist du nesten på slutten putter oppi et par tomater kuttet i små terninger, trenger du ikke engang saus over. Krydder som er godt er salt og pepper, karri, og timian. Timian er uunværlig :) Lykke til! ;)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/255910-sunne-middager/#findComment-2033057
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...