org Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Dagens viktigste spørsmål: Hvordan nyter du denne delikatessen? Jeg deler den i pinner, biter av kortendene og spiser den på langs, flak for flak. For meg er dette den eneste måten å nyte Kvikk lunsj på. 0 Siter
Åsemor Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Jeg deler den i fire, så spiser jeg en halv kvart av gangen. Hender jeg deler den litt på langs inni munnen... 0 Siter
santander Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Knekker av pinnene og spiser den fra ende til ende. 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Dette er vel et spørsmål for de som fremdeles spiser kvikk lunsj, Men deltar for det. Når jeg spiste det så delte jeg den i først i fire og så hver bit i 2. Så spiste jeg den sakte. Ikke noe mer oppdeling på meg. 0 Siter
Gjest GA Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Jeg gjør som deg. Biter av endene, spiser av sjokoladen utenpå og tar kjeksen i flak. Medmindre jeg har varm kaffe til, da dypper jeg "pinnene" i kaffen så sjokoladen smelter, suger av sjokoladen og spiser kjeksen tilslutt. 0 Siter
pekkaline Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Hehe, da nyter du den skikkelig Jeg deler den i fire og spiser fra enden *se for deg en kanin* 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Stapper den fortest mulig inn i munnen så klart. Kvikk lunjs 0 Siter
Gjest tooblond Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Deler den i fire, biter av kortendene, spiser så halve pinnen på "normal" måte før jeg spiser siste halvdel på den måten du beskriver. 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Den deles i pinner og så glefses pinnene en for en, fra den ene kortenden til den andre. ) Enkelt og greit. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Den deles i pinner og så glefses pinnene en for en, fra den ene kortenden til den andre. ) Enkelt og greit. Jepp, sånn gjør jeg det også. Keep it simple & cut the crap, lissom. 0 Siter
morsan Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Jepp, sånn gjør jeg det også. Keep it simple & cut the crap, lissom. Enig! *he he* 0 Siter
Lillemus Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Jepp, sånn gjør jeg det også. Keep it simple & cut the crap, lissom. Men hvis jeg en sjelden gang skulle slumpe til å spise en Troika... Den må dissekeres grundig før den spises. ) Først spises sjokoladen rundt, så trøffelen som egentlig ikke er noe god, så marsipanen og til slutt den friske geleen! ) 0 Siter
Gjest Filifjompen Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Jeg deler den i to på langs. To og to pinner sammen altså. Så spiser jeg ganske så fort. En liten smal ribbe blir for pinglete for meg, garvet kvikklunsjfan som jeg er. 0 Siter
org Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Men hvis jeg en sjelden gang skulle slumpe til å spise en Troika... Den må dissekeres grundig før den spises. ) Først spises sjokoladen rundt, så trøffelen som egentlig ikke er noe god, så marsipanen og til slutt den friske geleen! ) Det blir da helt feil! Troika: Man tar lokket av før spising. Så spises geleen, så må marsipanen fortæres (den er ikke god, så den må bare hives inn) og så den deilige trøffelen. 0 Siter
org Skrevet 12. mars 2007 Forfatter Skrevet 12. mars 2007 Dette er vel et spørsmål for de som fremdeles spiser kvikk lunsj, Men deltar for det. Når jeg spiste det så delte jeg den i først i fire og så hver bit i 2. Så spiste jeg den sakte. Ikke noe mer oppdeling på meg. Har du slutta?! *måper* 0 Siter
EllaJo Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Deler den i fire, noen ganger deler jeg også "pinnene" i to. (åh, nå fikk sååå lyst på sjokolade....) 0 Siter
Gjest GA Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Men hvis jeg en sjelden gang skulle slumpe til å spise en Troika... Den må dissekeres grundig før den spises. ) Først spises sjokoladen rundt, så trøffelen som egentlig ikke er noe god, så marsipanen og til slutt den friske geleen! ) Sånn spiser jeg også troika! Skulle egentlig gjerne hatt med bare gelèen... 0 Siter
Gjest Tacomix Skrevet 12. mars 2007 Skrevet 12. mars 2007 Har du slutta?! *måper* Ja, jeg har slutta med å spise kvikklunsj men også alle andre sjokolader. Men det har blitt en sjokolade for det innimellom, men ikke mye. Jeg har starta med å ikke tåle ting med ren melk. Sånn som sjokolade. Så derfor har jeg sluttet. Men jeg må ærlig innrømme at det er en av de beste sjokoladene, for en blir litt mett av den også! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.