Lillemus Skrevet 15. juni 2007 Skrevet 15. juni 2007 Ja - det har jeg. Men har den hjemme. Kan legge den inn her til deg når jeg kommer hjem i dag. Jaaaa! Så snill du er! ) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 15. juni 2007 Skrevet 15. juni 2007 Denne har jeg funnet her, og den er nydelig. Passer til stor langpanne: 12 dl hvetemel 9 dl sukker 3 ss kakao 1 ss vaniljesukker 1 ss natron 1 l kefir 200 gr smør Man skal røre ut natronen i litt kefir, ellers er det bare å blande alt, jeg tror smøret skulle være smeltet. Glasuroppskriften finner jeg selvfølgelig ikke... Temperatur (varmluft) og steketid, please? 0 Siter
annegunn Skrevet 15. juni 2007 Skrevet 15. juni 2007 Denne har jeg funnet her, og den er nydelig. Passer til stor langpanne: 12 dl hvetemel 9 dl sukker 3 ss kakao 1 ss vaniljesukker 1 ss natron 1 l kefir 200 gr smør Man skal røre ut natronen i litt kefir, ellers er det bare å blande alt, jeg tror smøret skulle være smeltet. Glasuroppskriften finner jeg selvfølgelig ikke... Hehe... Den er fast takst her i huset også... Men jeg hadde oppskriften før jeg oppdaget dol. Serendipity har en krydderkake laget over samme lest, og den er også knallgod. 0 Siter
Atene Skrevet 15. juni 2007 Skrevet 15. juni 2007 Temperatur (varmluft) og steketid, please? Har ikke varmluft. Jeg steker kaker på 175 grader til de er ferdige. De er ferdige når man kan stikke en strikkepinne i dem og trekke den opp igjen uten at den er klissete. 0 Siter
Lillemus Skrevet 15. juni 2007 Skrevet 15. juni 2007 Ja - det har jeg. Men har den hjemme. Kan legge den inn her til deg når jeg kommer hjem i dag. Husker du glasuroppskrifta? Kaka ser kjempefin ut! Bakte den nå i ettermiddag og den ble sååå fin atte! ) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 16. juni 2007 Skrevet 16. juni 2007 Husker du glasuroppskrifta? Kaka ser kjempefin ut! Bakte den nå i ettermiddag og den ble sååå fin atte! ) Sorry. Kom så sent hjem i går, så jeg glemte hele greia. Beklager så mye. Håper du allikevel får bruk for den nå. Her er den iallefall. 300 gram smør 250 gram melis 3 ss kakao 1 ts vaniljesukker 1 egg Smør smeltes, det tørre has i en bolle. Spe med litt og litt smør da blir det lettere å få glasuren glatt. Egget has i når det har avkjølt seg litt. Settes i kjøleskap. Må røres kraftig med jevne mellomrom. Glasuren skal bli skikkelig fluffy. Ha glasuren på når kaken er avkjølt. 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. juni 2007 Skrevet 16. juni 2007 Sorry. Kom så sent hjem i går, så jeg glemte hele greia. Beklager så mye. Håper du allikevel får bruk for den nå. Her er den iallefall. 300 gram smør 250 gram melis 3 ss kakao 1 ts vaniljesukker 1 egg Smør smeltes, det tørre has i en bolle. Spe med litt og litt smør da blir det lettere å få glasuren glatt. Egget has i når det har avkjølt seg litt. Settes i kjøleskap. Må røres kraftig med jevne mellomrom. Glasuren skal bli skikkelig fluffy. Ha glasuren på når kaken er avkjølt. Takke takke takk! )))) Skal ikke lage galsuren før i morgen tidlig så det kom i god tid. ) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 18. juni 2007 Skrevet 18. juni 2007 Takke takke takk! )))) Skal ikke lage galsuren før i morgen tidlig så det kom i god tid. ) Håper kaka ble god, Lillemus. Og håper du hadde en fin feiring, leste du skulle feire fødselsdagen din. Forresten, gratulerer. 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. juni 2007 Skrevet 18. juni 2007 Håper kaka ble god, Lillemus. Og håper du hadde en fin feiring, leste du skulle feire fødselsdagen din. Forresten, gratulerer. Den ble kjempegod! Men det er mulig den hadde blitt enda bedre om glasuren var lysere, neste gang skal jeg prøve å bruke smeltet lys kokesjokolade istedetfor kakao tror jeg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.