Gjest sussi Skrevet 30. mai 2001 Del Skrevet 30. mai 2001 Heisann :-)) Har kommet i en kinkig situasjon. Jeg har nylig fått beskjed om at jeg sannsynligvis har fått total melkeallergi. Jeg skal på flere undersøkelser, men nå når det er så nytt, så dukker det selvfølgelig opp forskjellige ting som en lurer på. Saken er den at jeg er utdannet kokk. Problemet blir da at jeg ikke kan smake på hverken det ene eller andre da det meste inneholder melk. Og dersom jeg ikke kan smake til maten selv, hvem skal da gjøre det. Yrket blir nok ikke umulig, men det blir uten tvil mye vanskeligere. Så spørsmålet mitt blir da. Hva gjør jeg nå? Er dette god nok grunn til å få støtte til å omskolere seg eller hvilke muligheter har jeg? På forhånd tusen takk for svar. Vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/28520-omskolering-eller-hva-gj%C3%B8r-jeg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irene Grøneng Skrevet 31. mai 2001 Del Skrevet 31. mai 2001 Spørsmålet er om du kan fortsette som kokk uten å smake på melkemat. Tror nok du må gå veien om utredning av muligheter på arbeidsplassen først og fremst. Arbeidsgiver er pliktig å tilrettelegge arbeidet for deg, og alt etter størrelsen på arbeidsplassen så burde det vel la seg gjøre at andre lager den maten som inneholder melk? Trygdekontoret eller bedriftshelsetjenesten kan hjelpe deg med å ta initiativ overfor arb.giver. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/28520-omskolering-eller-hva-gj%C3%B8r-jeg/#findComment-115424 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.