Gå til innhold

Veier jeg for mye ?


Gjest 94modell

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest pærebrus875

Hvis 94modell skal bety at du er rundt 13 år, så tar du det heelt rolig. Tenåringer skal ikke slakte seg uansett, pga kroppen vil endre seg i løpet av tenårene, mest sansynlig til det bedre om du ikke har en veldig usunn livstil (Bare søplemat og ingen trening..).

Høyde og vekt sier oss heller ingenting, har du kraftig eller normal beinbygning? For da kan "veie mer" uten å være "feit".. BMI som man ofte bruker til å måle hvordan høyde og vekt henger sammen, regner ikke med muskelmasse og beinbygning, så en med stor bygning og masse muskler kan være overvektig på en den skalaen, uten å være det man ville kalt "feit" egentlig. Skjønner?

Det er hvor mye fett du har på kroppen som avgjør, og det kan vi ikke si noe til akkurat nå. Mange jenter legger på seg i pubertenten, men det er HELT NORMALT og du vil bli høyere også, husk det. Så da vil fettet du eventuelt føler du har, fordele seg der det skal.

Hold deg til normal sunt kosthold, nyt godterier og slikt innimellom, og beveg deg litt hver dag (gå til skolen om den er nærme nok, sykle til venner osv..) så kommer kroppen din til å bli akkurat slik den skal være!

Husk, omtrent alle, spesielt amerikanske, kjendiser er UNDERVEKTIGE. Dette er farlig for helsa og man kan i verste fall miste muligheten til å få barn engang. Og flere modeller har dødd. for det er ikke slik man skal se ut.

Jenter skal ha lår, rumpe og magen vår kan ikke bli like flat som en gutts uansett.

(for jeg antar du er jente siden gutter ikke så ofte henger seg opp i vekt og utseende, men blir jo flere av dem også.. og uansett så vil kroppen til en gutt også bli mer "riktig" etterhvert om du føler det er mer fett en plass og ikke noe andre steder).

Slanker du deg veldig nå så risikere du å komme veldig seint i puberteten, aldri få særlig med bryster (eller at de også kommer veldig seint) og i verste fall ødelegge kroppen for mange år framover. Drit i hva noen har sagt, du er sikkert kjempeflott som du er, og blir sikkert enda flottere når du blir eldre.. du må bare la kroppen få bli ferdig å vokse..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...