Gå til innhold

Riskrem


Gjest Ikke kokk

Anbefalte innlegg

Gjest Ikke kokk

Det går vel greit å lage riskrem av Fjordland risengrynsgrøt? Jeg brenner nesten uten unntak risgrøten, så jeg tenkte å bruke Fjordland for å være sikker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Klart det! Fjordland er topp, og risgrøten deres er intet unntak.

(Ta det fra en som "lagde" Fjordland risgrøt til nissefesten i barnehagen. De andre bidragene var hjemmelaget så jeg, men ingen klaget på Fjordlandgrøten min - og ikke sa jeg noe heller ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tips - om en sent for i år er å koke opp grøten og sette i ovnen på 150 grader. Da brenner den seg ikke og du kan gjøre andre ting i mens. Men husk at kjelen må tåle ovnsvarme - altså ingen plasthåndtak!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...