Gå til innhold

Riskrem


Anbefalte innlegg

Gjest Ikke kokk
Skrevet

Det går vel greit å lage riskrem av Fjordland risengrynsgrøt? Jeg brenner nesten uten unntak risgrøten, så jeg tenkte å bruke Fjordland for å være sikker.

Fortsetter under...

Gjest Angela26
Skrevet

Kok groeten paa svak varme, og bruk H-melk! Da minsker sjansen for at det brenner seg fast i kjelen.

Skrevet

Det blir knallgodt! Risgrøten fra Fjordland er kjempegod og gjør seg utmerket i riskrem. :o) Har gjort det flere ganger.

Skrevet

Klart det! Fjordland er topp, og risgrøten deres er intet unntak.

(Ta det fra en som "lagde" Fjordland risgrøt til nissefesten i barnehagen. De andre bidragene var hjemmelaget så jeg, men ingen klaget på Fjordlandgrøten min - og ikke sa jeg noe heller ;-)

Skrevet

Tips - om en sent for i år er å koke opp grøten og sette i ovnen på 150 grader. Da brenner den seg ikke og du kan gjøre andre ting i mens. Men husk at kjelen må tåle ovnsvarme - altså ingen plasthåndtak!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...