Gå til innhold

Hode, mage, svelg, smerter i visse områder.


Gjest Gutt 16, syk og fortvilet.

Anbefalte innlegg

Gjest Gutt 16, syk og fortvilet.

Heisann. For tre til fire dager siden våknet jeg med noe jeg antokk i å være en vanlig hodepine, men som straks viste seg til å bli noen hektiske dager. Jeg tok en smertestillende, febernedsettende tablett. Med en gang denne tabletten berørte tungen min endte jeg løpende til toalettet får å ende opp å se en frokost jeg aldri har hatt. Jeg børstet tenner å la meg ned får å slappe av i toseteren, og noen minutter etter sovnet jeg. Jeg våknet titt og ofte på grunn av uttørkethet i halsen og trengsel får noe å drikke, jeg fant en kald cola i kjølern og tok meg ivei av den. Jeg blir fort tørr i halsen selv nå. Jeg klarte ikke få ned noe å spise de neste to dagene uten å måtte harke dem opp i noen ubekvemme situasjoner. Jeg la merke til en klebrig masse i ganen, antar det kan ha vært slim fra et sted langt ned i halsen. Jeg ble meget kvalm når jeg lå og sov eller satt og så på tv-en, men hodepinen varte og varte. Jeg trodde først jeg hadde fått en omgang migrene som viste seg å være en kraftig forkjølelse. hodepinen forsvant etter det første døgnet, men titter innom ved bråe bevegelser, Jeg prøvde en repsyl for min såre hals og håpet det beste. Jeg har vært svært kvalm og har ikke fått ned stort å spise, perfekt tidpunkt å få servert mine favorittmåltider.. den tredde dagen altså i dag tidlig har jeg følt kvalme og svimmelhet. Jeg har klart å få i meg mat som ikke har sluppet ut enda, men løs mage har jeg fått. Jeg lurer virkelig på hva denne rare tilfeldigheten er for noe. Litt hodeverk forandres til kraftig migrene, til ekstrem tretthet, kvalme, feber, vondt i mageregionen, stort behov for drikke konstant. hovne mandler og svimmelhet. nakken plages av vondt i halsen så å vri på hodet ender opp med et hardt støt med hodepine og meget vondt i nakken. Magen er noe som sliter, og føles som om tarmsystemet har ligget en dag i mikroen. Kvalme og sure oppstøt regelmessig og tett nese. Med disse informasjonene grundig forklart. Vet du doktor hva som kan feile meg? eller noen andre for den saks skyld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Isflaket

Hadde du vært min sønn, så hadde jeg ringt legevakten for deg med en gang:-) Syns du skal ta en telefon dit nå, og forklar dem situasjonen.

God bedring:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Isflaket

Hadde du vært min sønn, så hadde jeg ringt legevakten for deg med en gang:-) Syns du skal ta en telefon dit nå, og forklar dem situasjonen.

God bedring:-)

Du kan jo ha symptomer som minner om kyssesyken, og med nakkesmerter i tillegg, er det ingen ting å vente med. Ring nå du:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...