Gjest kakebaker Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Når jeg baker denne kaka får jeg så mye egge/smørkrem i forhold til bunnene, blir alt for mektig. Mwen om jeg skal lage større mandelbunn, må jeg jo bruke flere eggeviter og dermed får jeg jo flere eggeplommer, synes det blir for råflott å hive eggeplommene. Gode tips? 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 5. februar 2008 Skrevet 5. februar 2008 Jeg pleier å lage kremen med mer egg og mindre smør. Da vil større bunner gi flere plommer til kremen, men du trenger ikke øke smørmengden tilsvarende? 0 Siter
muskath Skrevet 6. februar 2008 Skrevet 6. februar 2008 Jeg har bakt denne kaken med halve fyllmengden, det syntes jeg var akkurat passe! Syntes også det ble for mektig med det som sto i oppskriften. (eggeplommer kan du fryse og bruke i kaker der det er mer plomme enn hvite i oppskriften) 0 Siter
muskath Skrevet 6. februar 2008 Skrevet 6. februar 2008 Jeg har bakt denne kaken med halve fyllmengden, det syntes jeg var akkurat passe! Syntes også det ble for mektig med det som sto i oppskriften. (eggeplommer kan du fryse og bruke i kaker der det er mer plomme enn hvite i oppskriften) Glemte å si at du også kan fryse eggehviter, de kan brukes til akkurat det samme som ferske. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.