Gå til innhold

suksess terte


Anbefalte innlegg

Gjest kakebaker
Skrevet

Når jeg baker denne kaka får jeg så mye egge/smørkrem i forhold til bunnene, blir alt for mektig. Mwen om jeg skal lage større mandelbunn, må jeg jo bruke flere eggeviter og dermed får jeg jo flere eggeplommer, synes det blir for råflott å hive eggeplommene.

Gode tips?

Skrevet

Jeg pleier å lage kremen med mer egg og mindre smør. Da vil større bunner gi flere plommer til kremen, men du trenger ikke øke smørmengden tilsvarende?

Skrevet

Jeg har bakt denne kaken med halve fyllmengden, det syntes jeg var akkurat passe! Syntes også det ble for mektig med det som sto i oppskriften. (eggeplommer kan du fryse og bruke i kaker der det er mer plomme enn hvite i oppskriften)

Skrevet

Jeg har bakt denne kaken med halve fyllmengden, det syntes jeg var akkurat passe! Syntes også det ble for mektig med det som sto i oppskriften. (eggeplommer kan du fryse og bruke i kaker der det er mer plomme enn hvite i oppskriften)

Glemte å si at du også kan fryse eggehviter, de kan brukes til akkurat det samme som ferske.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...