AneM1365380603 Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Jeg husker rødtopp veldig godt. Da jeg var riktig lita hadde jeg visst bedt om å få topphue på brødskiva. Jeg blanda litt, he he. 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 I min tid hadde vi bare harskt hvalfett som pålegg. Mmmm. Ingenting slår harskt hvalspekk med honning på! 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Husker ikke noen spesielt vonde pålegg nei.. Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag.... 0 Siter
Lillemus Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Husker ikke noen spesielt vonde pålegg nei.. Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag.... ''Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag....'' Men det er jo godt! Sleng på litt kokte gulrøtter og ketchup også! *Slafse* 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 ''Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag....'' Men det er jo godt! Sleng på litt kokte gulrøtter og ketchup også! *Slafse* Jeg kan ha stekte poteter nå..Det er godt! Men hele kombinasjonen... Fikk nok for mye av det i min barndom ja..Usj... 0 Siter
Babette Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Jeg husker ha-på og sjokade og sunda og nøtte. Godt alt sammen. Men mors hjemmelagede ripsgelé var favoritten blant det søte pålegget. 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Husker ikke noen spesielt vonde pålegg nei.. Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag.... Jeg er fiskeallergiker som er vokst opp i en familie som hadde fisk til middag minst tre dager i uka. Mamma mista etterhvert fantasien i fhd til hva hun skulle finne på til meg, og resultatet var nettopp: Stekt middagspølse med potet i 8 av ti tilfeller. Jeg _hater_ stekt middagspølse med potet, og får nesten posttraumatisk stresslidelse bare ved tanken på det her jeg sitter. 0 Siter
guttas Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Husker ikke noen spesielt vonde pålegg nei.. Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag.... Mmmm, Sunda var søndags- og ferie-pålegg. Helt nydelig! Dessuten fikk vi det i teen når vi var syke. Sunda finnes fortsatt. Banos likte jeg ikke, men hapå syns jeg var godt. 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 ''Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag....'' Men det er jo godt! Sleng på litt kokte gulrøtter og ketchup også! *Slafse* Hvis du bytter ut gulrøtter og ketchup med surkål og stua tyttebær, er dette snadder mat. 0 Siter
guttas Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Mmmm, Sunda var søndags- og ferie-pålegg. Helt nydelig! Dessuten fikk vi det i teen når vi var syke. Sunda finnes fortsatt. Banos likte jeg ikke, men hapå syns jeg var godt. 0 Siter
Luska Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Husker ikke noen spesielt vonde pålegg nei.. Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag.... Middagspølse, er det det samme som røkte kjøttpølser, eller knakkpølser, som vi kaller det her jeg bor? 0 Siter
guttas Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Husker ikke noen spesielt vonde pålegg nei.. Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag.... Svaret mitt skulle selvsagt til trådstarter. 0 Siter
Lillemus Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Hvis du bytter ut gulrøtter og ketchup med surkål og stua tyttebær, er dette snadder mat. Dropp tyttebærene, men gi meg gjerne surkål! 0 Siter
Lillemus Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Middagspølse, er det det samme som røkte kjøttpølser, eller knakkpølser, som vi kaller det her jeg bor? Røkte kjøttpølser og knakkpølser er da ikke det samme? Men middagspølser = røkte kjøttpølser ja. 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Middagspølse, er det det samme som røkte kjøttpølser, eller knakkpølser, som vi kaller det her jeg bor? Nei, den er ikke røkt. :0) 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Røkte kjøttpølser og knakkpølser er da ikke det samme? Men middagspølser = røkte kjøttpølser ja. Er den røkt?? Nei.... 0 Siter
guttas Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Husker ikke noen spesielt vonde pålegg nei.. Men stek middagspølse og poteter....Og med smeltet smør til saus..Fytti faen... *grøsse* Billig middag.... Det var ikke så ofte vi hadde stekte røkte kjøttpølser med kålrabistappe (hjemmelaget selvsagt) og kokte poteter med bruna smør. Men det var absolutt en av favoritt-rettene som barn. 0 Siter
morsan Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 I min tid hadde vi bare harskt hvalfett som pålegg. Bortsett fra til jul, kanskje, hvor dere fikk en halv skive servelat hver, som skulle vare til 3 brødskiver, og så dro dere sakte den halve servelatskiva foran dere på brødet mens dere spiste? 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Jeg er fiskeallergiker som er vokst opp i en familie som hadde fisk til middag minst tre dager i uka. Mamma mista etterhvert fantasien i fhd til hva hun skulle finne på til meg, og resultatet var nettopp: Stekt middagspølse med potet i 8 av ti tilfeller. Jeg _hater_ stekt middagspølse med potet, og får nesten posttraumatisk stresslidelse bare ved tanken på det her jeg sitter. Usj, ja, jeg fikk også for mye av det der... Var visst en billig middag... :0( 0 Siter
Luska Skrevet 26. september 2008 Skrevet 26. september 2008 Røkte kjøttpølser og knakkpølser er da ikke det samme? Men middagspølser = røkte kjøttpølser ja. Ok. Men vi har alltid kalt de knakkpølser. Snakker om de vanlige, tjukke fra Gilde. Nå fins de i skinnfri variant, men fins vel fortsatt også med skinn på tror jeg? Husker vi alltid "skrelte" dem før vi stekte dem. *s* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.