Gjest Geir Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 ''Tomater'' Nei, det har eg ikkje råd til. ''Epler'' Nei, alt for sure. ''Pærer'' Nei, alt for bløte. ''Issalat'' Èn gang i året, ca. ''Gulrøtter'' Før spiste eg det, men har slutta. ''Vi liker også appelsiner, grapefrukt, kiwi, meloner, soltørkede tomater og har alltid et lager av hermetiske minimais og champignon.'' Nei, det tar for lang tid. Men, eg spiser bananer hver dag. 0 Siter
morsan Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Det som vi nesten alltid har, eller i det minste ofte har, er: tomater (ulile typer men MÅ være skikkelig røde), epler, gulrøtter, purreløk, søt paprika, bananer, ruccola, issalat, avocado Ikke fullt så ofte slikt som f eks squash, appelsiner, jordbær, sopp, mandariner, sukkererter, rødløk, kålrot, sellerirot, og sikkert mer som jeg ikke kommer på nå. Av de mer "vanlige" tingene som aldri kjøpes inn, er vel agurk og pærer mest fremtredende. :-) Men sylteagurk er et must, da! :-) I likhet med rødbeter, oliven og soltørkede tomater på glass - slik står alltid i kjøleskapet. 0 Siter
morsan Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 ''Tomater'' Nei, det har eg ikkje råd til. ''Epler'' Nei, alt for sure. ''Pærer'' Nei, alt for bløte. ''Issalat'' Èn gang i året, ca. ''Gulrøtter'' Før spiste eg det, men har slutta. ''Vi liker også appelsiner, grapefrukt, kiwi, meloner, soltørkede tomater og har alltid et lager av hermetiske minimais og champignon.'' Nei, det tar for lang tid. Men, eg spiser bananer hver dag. Her var det bananer i lange baner:-) Men at pærer skal være "for bløte" kjenner jeg meg ikke helt igjen i. Jeg synes hovedinnvendingen mot pærer er at de ofte er for harde... 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Her var det bananer i lange baner:-) Men at pærer skal være "for bløte" kjenner jeg meg ikke helt igjen i. Jeg synes hovedinnvendingen mot pærer er at de ofte er for harde... Eg liker de bare når de er knallharde! 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Det som vi nesten alltid har, eller i det minste ofte har, er: tomater (ulile typer men MÅ være skikkelig røde), epler, gulrøtter, purreløk, søt paprika, bananer, ruccola, issalat, avocado Ikke fullt så ofte slikt som f eks squash, appelsiner, jordbær, sopp, mandariner, sukkererter, rødløk, kålrot, sellerirot, og sikkert mer som jeg ikke kommer på nå. Av de mer "vanlige" tingene som aldri kjøpes inn, er vel agurk og pærer mest fremtredende. :-) Men sylteagurk er et must, da! :-) I likhet med rødbeter, oliven og soltørkede tomater på glass - slik står alltid i kjøleskapet. ''..tomater (ulile typer men MÅ være skikkelig røde),'' De gule også? http://lh3.ggpht.com/_GRCikk4-mTY/SEgrLcTxWmI/AAAAAAAAKuM/Huz_blEu-3E/P6041267-web.jpg 0 Siter
morsan Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 ''..tomater (ulile typer men MÅ være skikkelig røde),'' De gule også? http://lh3.ggpht.com/_GRCikk4-mTY/SEgrLcTxWmI/AAAAAAAAKuM/Huz_blEu-3E/P6041267-web.jpg Gule tomater kjøper jeg aldri:-) (ps. linken din funkt ikke) Jeg kjøper heller ikke de "vanlige" tomatene i butikken - de er altfor blasse og sure. Jeg kjøper oftest slikt som typisk kalles klasetomater eller smakstomater, men også plommetomater og cehrrytomater og hva-de-nå-heter-for-noe-alle-sammen;-) 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Auberginer, squash, poteter, epler, pærer, appelsiner. Poteter er bra ja. 0 Siter
Gjest Det er godt Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Vi har alltid en god del frukt og grønt i kjøleskapet. Isbergsalat, paprika - jonglerer mellom søt, rød og gul, tomater - gjerne sherrytomat, agurk i haugevis, mais, epler, pærer, jonglerer på jordbær og druer og bananer osv. osv. Vi er to voksne og to barn som aller er glad i dette så nistepakkene og middagsbordene er gjerne fyldt av masse farger og stæsj 0 Siter
Jølsen Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Poteter er bra ja. Jeg mente det, var ikke kødd. 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Jeg mente det, var ikke kødd. Eg mente det eg og, poteta er kraftig undervurdert! 0 Siter
Dorthe Skrevet 3. november 2008 Skrevet 3. november 2008 Brokkoli, brokkoli og løk. Og en to kgs pose med frosne wokgrønnsaker. 0 Siter
Jølsen Skrevet 4. november 2008 Skrevet 4. november 2008 Eg mente det eg og, poteta er kraftig undervurdert! Enig! Og så mye man kan gjøre med dem? Koke, bake, steke, grille, trille! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.