Gå til innhold

ribbe som har ligget ei uke..


Anbefalte innlegg

Gjest Astroide
Skrevet

Har hatt ei ribbe i uåpnet forpakning men tint i ei uke.... LIgget kaldt. Fant jeg ut nå..

Er den dugelig, eller er den bare å kaste?

Om den så er dugelig, er det mulig å dele den opp å fryse den igjen?

Bevares alt som forsvinner i jula..

Skrevet

Den hadde nok blitt kasta rimelig kjapt her i gården, ja... Du kan jo evt åpne pakken og kjenne om den lukter surt. Jeg tror aldri jeg har froset ned igjen kjøtt som har vært tint opp.

Skrevet

Den hadde nok blitt kasta rimelig kjapt her i gården, ja... Du kan jo evt åpne pakken og kjenne om den lukter surt. Jeg tror aldri jeg har froset ned igjen kjøtt som har vært tint opp.

''Jeg tror aldri jeg har froset ned igjen kjøtt som har vært tint opp.

''

Frosset kjøtt som har vært tint opp, skal heller ikke fryses ned igjen. :)

Skrevet

''Jeg tror aldri jeg har froset ned igjen kjøtt som har vært tint opp.

''

Frosset kjøtt som har vært tint opp, skal heller ikke fryses ned igjen. :)

Nei, ikke sant! Og det er det Asteroide spør om, vel?

Skrevet

Hvis den lukter ok og ikke er slimete på overflaten kan du steike den opp for så å fryse den ned.

Ikke lurt å fryse ned igjen rått kjøtt som har vært tint opp.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...