Gjest Elextra Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1231320646' post='4057833] Signerer. Baccalao er grusomt. Neiiiida, bacalao er kjempegodt. Men den må være brennhet! 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Neiiiida, bacalao er kjempegodt. Men den må være brennhet! Gurimalla, det står omtrent nederst på matrangstigen min ;-) Øverst står nord-italienske mannfolk ;-) Eller pizza, hehe! 0 Siter
Katt-ja Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1231320646' post='4057833] Signerer. Baccalao er grusomt. Dere som synes baccalao er ekkelt,- liker dere ikke fisk? Det er jo bare kjempegodt 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Dere som synes baccalao er ekkelt,- liker dere ikke fisk? Det er jo bare kjempegodt Jeg elsker fisk :-) Men baccalao, OMG, det er virkelig å ødelegge råvarer :-( 0 Siter
Katt-ja Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1231321307' post='4057858] Jeg elsker fisk :-) Men baccalao, OMG, det er virkelig å ødelegge råvarer :-( Er det da behdlingen av fisken (at den er tørket) - eller er det krydringen du ikke liker? Jeg har samme forhold som deg til lutefisk ;-) Det er mishandling av god torsk. 0 Siter
morsan Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Dere som synes baccalao er ekkelt,- liker dere ikke fisk? Det er jo bare kjempegodt Jeg liker fisk kjempegodt, men dette smaker bare vondt! Lukta er enda verre enn pusten til bikkja etter at den har satt til livs en tørrfisk, og smaken likeså;-) 0 Siter
morsan Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Neiiiida, bacalao er kjempegodt. Men den må være brennhet! Noe sier meg at du er veldig opptatt av brennhet mat! :-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1231321307' post='4057858] Jeg elsker fisk :-) Men baccalao, OMG, det er virkelig å ødelegge råvarer :-( Da har du ikke smakt ekte baccalao!!! Det er jo helt fantastisk nydelig ) Jeg pleier å tenke at man ikke kan kaste bort klippfisk på å spise den "naturell" ;-) 0 Siter
morsan Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 (tok litt tid å finne ut hva du kommenterte her, men klarte det også, jeg ) *S* Burde ha sitert ... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Jeg trodde det hadde opprinnelse fra Baskerland, jeg? Men det er mulig jeg tar feil. Det jeg har hørt er at Portugiserne dro med skip til Kristiansund og tok med seg matretten derfra. Med mormor fra Kristiansund, har jeg hørt denne historien noen ganger Jeg har smakt baccalao lagd på feil vis også, og det er ikke godt! Noen bruker attpåtil annen fisk enn klippfisk *urk* 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Er det da behdlingen av fisken (at den er tørket) - eller er det krydringen du ikke liker? Jeg har samme forhold som deg til lutefisk ;-) Det er mishandling av god torsk. Krydring og tomatsaus. *urk* Jeg har smak forskjellige varianter, og liker det ikke. Jeg makter heller ikke lutefisk. Her fiskes fisken selv, og jeg er bortskjemt med nydelig fersk fisk. Mannen min er en kløpper på å tilberede fisk, og lager fiskmat (-boller og -kaker) selv også. For meg er kveite, torsk, laks og ørret yummi :-) Ren mat er det beste, gryter og gratenger kan jeg styre min begeistring for :-) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Da har du ikke smakt ekte baccalao!!! Det er jo helt fantastisk nydelig ) Jeg pleier å tenke at man ikke kan kaste bort klippfisk på å spise den "naturell" ;-) *s* Smaken er delt, og det er bra! Du tar klippfisken, jeg tar den ferske kveita ;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Noe sier meg at du er veldig opptatt av brennhet mat! :-) Hehe, men denne gangen tenkte jeg på krydder og ikke temperatur :-) 0 Siter
Katt-ja Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Jeg liker fisk kjempegodt, men dette smaker bare vondt! Lukta er enda verre enn pusten til bikkja etter at den har satt til livs en tørrfisk, og smaken likeså;-) Hehe,- jeg velger å tro at du har fått servert en dårlig bacalao ;-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1231322094' post='4057883] *s* Smaken er delt, og det er bra! Du tar klippfisken, jeg tar den ferske kveita ;-) Kveite?????!!! Mulig jeg misforsto deg nå, men du bruker vel ikke kveite i baccalaoen? 0 Siter
morsan Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Ja, flaskene er fine. ) Jeg kunne nok funnet på å kjøpe en for å bruke den som karafel, men ikke bare for vannets del nei. Legg heller penga i en slik en: ;-) http://butikk.hytteavisen.no/stores/eddaextra/images/prodimages/large/450599-829407.jpg Jeg skjønner ikke dette med å bruke Voss-flasker som karaffel. De er jo bare fine med korka på. Når den står fremme uten kork, ser man jo disse gjengene og alt det der... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Hehe,- jeg velger å tro at du har fått servert en dårlig bacalao ;-) Og slike finnes det nok av ;-) 0 Siter
Katt-ja Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Legg heller penga i en slik en: ;-) http://butikk.hytteavisen.no/stores/eddaextra/images/prodimages/large/450599-829407.jpg Jeg skjønner ikke dette med å bruke Voss-flasker som karaffel. De er jo bare fine med korka på. Når den står fremme uten kork, ser man jo disse gjengene og alt det der... Voss-flasker? Nok en ting jeg ikke har hørt om... Men den Rosendahl-karaffelen er fin. Paul Masson vinflasker er også fine både som vaser og karafler. 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Kveite?????!!! Mulig jeg misforsto deg nå, men du bruker vel ikke kveite i baccalaoen? Jeg ramsa opp god fisk i et annet innlegg i tråden. Kveite er god fisk - jeg tar kveita. Du koser deg videre med fysjomretten ;-) 0 Siter
morsan Skrevet 7. januar 2009 Skrevet 7. januar 2009 Hehe,- jeg velger å tro at du har fått servert en dårlig bacalao ;-) Jeg har fått det flere ganger, og det har smakt like vondt hver gang. En av gangene var det dertil laget av en som har bodd i Brasil, der Bacalao er like berømt som i Portugal. Men du har kanskje bare fått servert dårlig pinnekjøtt du da? ;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.