Gå til innhold

Så du tror du spiser fisk?


Anbefalte innlegg

  • Svar 41
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • Lotte :o)

    11

  • morsan

    10

  • Katt-ja

    6

  • Lillemus

    5

Mest aktive i denne tråden

Gjest Mirakelet
Skrevet

Produktene skulle heller hett: Med et snev av fisk.

Eller med fiskesmak.

Boller med fiskesmak.

Fiskegrateng med et snev av fisk. Nyhet! Nå 1 % mer fisk - nå hele 18 % fisk!

LOL :D

Det beste er nok å lage det på gamlemåten.

Skrevet

Produktene skulle heller hett: Med et snev av fisk.

Eller med fiskesmak.

Boller med fiskesmak.

Fiskegrateng med et snev av fisk. Nyhet! Nå 1 % mer fisk - nå hele 18 % fisk!

LOL :D

Det beste er nok å lage det på gamlemåten.

*hehe* Godt poeng! Du skulle jobbet innen markedsføring ;D

Skrevet

He he:-) Nei akkurat den fella der har jeg vært klar over siden det var framme i ett eller annet TV-program for en stund siden. Så nei, jeg betrakter ikke disse tingene som en fiskemiddag. Det er i bestefall et greitt alternativ til en lettvint pølsemiddag eller noe slikt:-)

Her er vi heldigvis glad i fisk alle mann og det er veldig lettvint med fiskefilet av ulike slag. Da får man i hvertfall _fisk_:-)

Skrevet

He he:-) Nei akkurat den fella der har jeg vært klar over siden det var framme i ett eller annet TV-program for en stund siden. Så nei, jeg betrakter ikke disse tingene som en fiskemiddag. Det er i bestefall et greitt alternativ til en lettvint pølsemiddag eller noe slikt:-)

Her er vi heldigvis glad i fisk alle mann og det er veldig lettvint med fiskefilet av ulike slag. Da får man i hvertfall _fisk_:-)

Ren mat er det beste!

Skrevet

Vi spiser ikke så mye "juksefisk" (bortsett fra Vesterålens fiskeboller, som er veldig poppis her i huset), men de gangene vi kjøper sånt, sjekker jeg alltid varedeklarasjonen.

Skrevet

Jeg prøvde den franske fiskegratengen. Den var god, men følte at den aldri ble stekt ferdig. Den ble ikke brun og gylden oppe på paneringen. Og vanskleig å vite om fiskekjøttet var helt ferdig syntes jeg.

Skrevet

En grunn til at jeg så og si aldri spiser fisk som ferdigprodukt. ogfiskegratengene ser jeg på som en skam mot fisken. Må innrømme at jeg ikke har smakt vinneren...

Skrevet

Det forbauser meg jo ikke at det ikke er så mye fisk prosentvis i en fiskegrateng med både makaroni og saus...

Den franske fiskegratengen (som vinner denne testen,- og forresten smaker veldig godt, den er min favoritt) er jo ikke helt hva man vanligvis forbinder med grateng,- det er jo et solid stykke fisk med smør- og sitronsaus, med noe sprøtt på toppen.

Skrevet

He he:-) Nei akkurat den fella der har jeg vært klar over siden det var framme i ett eller annet TV-program for en stund siden. Så nei, jeg betrakter ikke disse tingene som en fiskemiddag. Det er i bestefall et greitt alternativ til en lettvint pølsemiddag eller noe slikt:-)

Her er vi heldigvis glad i fisk alle mann og det er veldig lettvint med fiskefilet av ulike slag. Da får man i hvertfall _fisk_:-)

Men om man lager fiskesuppe eller grateng selv, så er det jo ikke så voldsomt høy prosentandel fisk i det heller, da... Bedre enn verstingene her, selvsagt,- men i en suppe veier jo vannet/grønnsaker mye i forhold til fisken.

Skrevet

Jeg prøvde den franske fiskegratengen. Den var god, men følte at den aldri ble stekt ferdig. Den ble ikke brun og gylden oppe på paneringen. Og vanskleig å vite om fiskekjøttet var helt ferdig syntes jeg.

Hmm. Når jeg har fransk fiskegrateng blir den alltid brun på toppen... Du får prøve en gang til og la den stå inne litt lenger.

Skrevet

Det forbauser meg jo ikke at det ikke er så mye fisk prosentvis i en fiskegrateng med både makaroni og saus...

Den franske fiskegratengen (som vinner denne testen,- og forresten smaker veldig godt, den er min favoritt) er jo ikke helt hva man vanligvis forbinder med grateng,- det er jo et solid stykke fisk med smør- og sitronsaus, med noe sprøtt på toppen.

Jeg har faktisk aldri smakt den Franske "gratengen". Jeg må kanskje gjøre det....

Skrevet

Hmm. Når jeg har fransk fiskegrateng blir den alltid brun på toppen... Du får prøve en gang til og la den stå inne litt lenger.

Har du den da nederst i stekovnen slik jeg mener det sto? Blir fiksekjøttet helt hvitt? Eller er det litt grålig? Hos meg ble det litt grålig, lurte derfor på om det var ikke helt ferdig stekt.

Men den var god...

Skrevet

Har du den da nederst i stekovnen slik jeg mener det sto? Blir fiksekjøttet helt hvitt? Eller er det litt grålig? Hos meg ble det litt grålig, lurte derfor på om det var ikke helt ferdig stekt.

Men den var god...

Tipper jeg hadde den i midten,- ikke alltid jeg husker å sjekke på pakken... Og såvidt jeg husker er fisken ganske hvit.

Gjest Elextra
Skrevet

Kjøpe-fiskegrateng er ingen i familien begeistret for, så det er greit! Fiskepinner er populært hos barna, neppe det sunneste de kan spise, men det inneholder i hvertfall 65% fisk :-).

Synes det var litt søkt å kalle Fjordlands for taperen fordi retten inneholder lite fisk - det er jo tross alt ikke bare et fiskeprodukt, men en hel middag med poteter og grønnsake, så det er vel ingen overraskelse at den ikke består av bare fisk.

Skrevet

Jeg spiser stort sett ren fisk så ja, jeg spiser fisk. :o)

Skrevet

Vi spiser ikke så mye "juksefisk" (bortsett fra Vesterålens fiskeboller, som er veldig poppis her i huset), men de gangene vi kjøper sånt, sjekker jeg alltid varedeklarasjonen.

''Vi spiser ikke så mye "juksefisk" (bortsett fra Vesterålens fiskeboller, som er veldig poppis her i huset), ''

Samma her! :-) Det MÅ være Vesterålens - annet er juks*he he*

Skrevet

Kjøpe-fiskegrateng er ingen i familien begeistret for, så det er greit! Fiskepinner er populært hos barna, neppe det sunneste de kan spise, men det inneholder i hvertfall 65% fisk :-).

Synes det var litt søkt å kalle Fjordlands for taperen fordi retten inneholder lite fisk - det er jo tross alt ikke bare et fiskeprodukt, men en hel middag med poteter og grønnsake, så det er vel ingen overraskelse at den ikke består av bare fisk.

''Synes det var litt søkt å kalle Fjordlands for taperen fordi retten inneholder lite fisk - det er jo tross alt ikke bare et fiskeprodukt, men en hel middag med poteter og grønnsake, så det er vel ingen overraskelse at den ikke består av bare fisk.''

Helt enig!!

Skrevet

Det er sjelden vi kjøper noen slike fiskeprodukter, men jeg er ikke overrasket over at andelen fisk er ganske liten i gratenger med mye makaroni og saus.

"Vinneren" med 75% fisk var jo imponerende, da. Hadde ikke forventet så mye i et slikt blandingsprodukt. Egentlig synes jeg alt over ca 55% er bra i en slik sammenheng.

Men dette viser jo at det her - som så ofte ellers - er lurt å lese innholdsdeklarasjonen.

Skrevet

''Vi spiser ikke så mye "juksefisk" (bortsett fra Vesterålens fiskeboller, som er veldig poppis her i huset), ''

Samma her! :-) Det MÅ være Vesterålens - annet er juks*he he*

Er det blikkboks-mat som hylles? *skeptisk nå*

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...