Gjest Geir Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 på brødet? Det gjør nemlig _ikkje_ eg, og det har eg dårlig samvittighet for hver gang eg hiver skalkene. Har vokst opp med at det "forbudt" å kaste mat. Hva med deg? 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Vi bruker brødskjærermaskinen på butikken, og da forsvinner ofte skalken. Det er litt dumt, for jeg liker den godt. Den sjeldne gangen vi har skalk er det krig om å få den 0 Siter
skal Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Spiser den første men ikke den siste med mindre det er krise. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Innimellom. Hvis brødet er helt ferskt kan den første skalken være god. Men som oftest blir begge skalkene kasta. 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Gi skalkene til endene Ja, har tenkt litt på det, men er redd eg bare kommer til å "feite" opp rotter og måker istedenfor. 0 Siter
songbirdy Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Elsker skalk, liker smaken i skorpa generelt. Så ja, jeg spiser skalken. 0 Siter
BMS! Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Nei, gud det tør jeg ikke...... mannen min elsker skalker. Jeg har ikke noe forhold til det, og tar helst ett knekkebrød enn å spise en skalk ;-D 0 Siter
pekkaline Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Nei det gjør jeg ikke. Når det gjelder samvittighet så er det verre med halve brød som blir kastet, vi er for glade i ferskt brød, så da går mye i søpla innimellom.... uff 0 Siter
BMS! Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Nei det gjør jeg ikke. Når det gjelder samvittighet så er det verre med halve brød som blir kastet, vi er for glade i ferskt brød, så da går mye i søpla innimellom.... uff Her også, men jeg trodde at problemet mitt lå at jeg er oppvokst med en baker i familien, og ALLTID har hatt ferskt brød. 0 Siter
pekkaline Skrevet 26. januar 2009 Skrevet 26. januar 2009 Her også, men jeg trodde at problemet mitt lå at jeg er oppvokst med en baker i familien, og ALLTID har hatt ferskt brød. Gammel vane vond å vende, heter det. Noen ganger ber jeg mannen min handle med et brød hjem, så kommer han med to! ",) Også er det ikke alltid vi får lagt det i frysen tidsnok.. Vi fikk brødrister til jul, det hjelper på kastemengden 0 Siter
Gjest mora2 Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Nei, den får ungene, eller så tørker jeg dem og gir dem til hundene. :0) 0 Siter
Gregga Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Nei, det gjør jeg/vi ikke. Hunden får de. Når vi åpner brødboksen/posen kommer han med en gang. Selv om han ligger i et annet rom og sover hører han det. Han går ikke inn på kjøkkenet, står i døråpningen og titter inn:-) Han maser/tigger ikke, bare sitter og venter. Han har mat - og vannkoppen sin på kjøkkenet, så han får være der, men han krysser ikke den dørstokken når det er skalk på gang:-) 0 Siter
Helmi Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Skalken er jo den beste delen av brødet, jo! 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Nei det gjør jeg ikke. Når det gjelder samvittighet så er det verre med halve brød som blir kastet, vi er for glade i ferskt brød, så da går mye i søpla innimellom.... uff Sånne problemer har ikke vi. Det jo går jo ett brød til dagen, og av og til mer. Vi pleier å kjøpe inn mange brød på en gang og fryse dem. 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Elsker skalk, liker smaken i skorpa generelt. Så ja, jeg spiser skalken. For en særing! :-))) 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Nei det gjør jeg ikke. Når det gjelder samvittighet så er det verre med halve brød som blir kastet, vi er for glade i ferskt brød, så da går mye i søpla innimellom.... uff Da har eg et lite tips. Skjær brødet/brøda i to, og legg de i brødposer for deretter å legge de i frysen så tar du opp etter behov kvelden før de skal spises. Eg kjøper gjerne 4 brød i slengen, deler de i to og legger 8 halve brød i frysen. Men nå kom eg på at eg har glemt å ta opp brød til i dag, pokker også! 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Sånne problemer har ikke vi. Det jo går jo ett brød til dagen, og av og til mer. Vi pleier å kjøpe inn mange brød på en gang og fryse dem. Lurt! :-) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Jeg spiser ikke skalken. Som ofte skaster jeg den, men av og til tørker jeg den litt og gir til bikkja. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Da har eg et lite tips. Skjær brødet/brøda i to, og legg de i brødposer for deretter å legge de i frysen så tar du opp etter behov kvelden før de skal spises. Eg kjøper gjerne 4 brød i slengen, deler de i to og legger 8 halve brød i frysen. Men nå kom eg på at eg har glemt å ta opp brød til i dag, pokker også! Jeg gjør det samme som deg, ellers blir brødet tørt og det er ikke noe særlig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.