Gjest Geir Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 [quote name=Shira )' timestamp='1233038701' post='4076527] Jeg gjør det samme som deg, ellers blir brødet tørt og det er ikke noe særlig. Nei tørt brød er ikkje noe å satse på. 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Da har eg et lite tips. Skjær brødet/brøda i to, og legg de i brødposer for deretter å legge de i frysen så tar du opp etter behov kvelden før de skal spises. Eg kjøper gjerne 4 brød i slengen, deler de i to og legger 8 halve brød i frysen. Men nå kom eg på at eg har glemt å ta opp brød til i dag, pokker også! Jeg husker aldri å ta opp kvelden før så jeg tiner dem i microen - blir kjempegode og varme! 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Da har eg et lite tips. Skjær brødet/brøda i to, og legg de i brødposer for deretter å legge de i frysen så tar du opp etter behov kvelden før de skal spises. Eg kjøper gjerne 4 brød i slengen, deler de i to og legger 8 halve brød i frysen. Men nå kom eg på at eg har glemt å ta opp brød til i dag, pokker også! Det er sikkert smart. Her i huset er vi fem stk, og med to ungdommer er det litt variert hvor mye de spiser. Men takk, jeg skal forsøke å fryse noen hele og noen halve brød fremover 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Sånne problemer har ikke vi. Det jo går jo ett brød til dagen, og av og til mer. Vi pleier å kjøpe inn mange brød på en gang og fryse dem. Jeg passer på å alltid ha noe i frysen, det er for kjipt å plutselig stå tom Men jeg skal gjøre som Geir sier, fryse halve brød også, da slipper jeg gjerne å kaste så mye. 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Jeg passer på å alltid ha noe i frysen, det er for kjipt å plutselig stå tom Men jeg skal gjøre som Geir sier, fryse halve brød også, da slipper jeg gjerne å kaste så mye. Benytter du deg ikke av brødskjærermaskinen i butikken? Jeg, som ifølge mannen min ikke kan skjære brød synes det er fint med ferdigdelte og passe tynne skiver. Dessuten tiner skivene så kjapt om jeg har glemt å ta opp et brød 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Jeg passer på å alltid ha noe i frysen, det er for kjipt å plutselig stå tom Men jeg skal gjøre som Geir sier, fryse halve brød også, da slipper jeg gjerne å kaste så mye. Jeg bruker oppskjæringsmaskina i butikken, og så fryser jeg ned halve brødet. Da er det kjapt og tine skiver dersom vi har glemt å ta opp, mer sulten osv. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Benytter du deg ikke av brødskjærermaskinen i butikken? Jeg, som ifølge mannen min ikke kan skjære brød synes det er fint med ferdigdelte og passe tynne skiver. Dessuten tiner skivene så kjapt om jeg har glemt å ta opp et brød Jeg kan visstnok heller ikke skjære brød i følge sambo. ;o) 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Benytter du deg ikke av brødskjærermaskinen i butikken? Jeg, som ifølge mannen min ikke kan skjære brød synes det er fint med ferdigdelte og passe tynne skiver. Dessuten tiner skivene så kjapt om jeg har glemt å ta opp et brød Det hender jeg bruker den. Det kommer an på hvor mye folk der er. Jeg kan ikke fordra at folk står bak meg og venter på at jeg skal få somlet meg ferdig......... 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 [quote name=Shira )' timestamp='1233039825' post='4076535] Jeg bruker oppskjæringsmaskina i butikken, og så fryser jeg ned halve brødet. Da er det kjapt og tine skiver dersom vi har glemt å ta opp, mer sulten osv. Jeg kan alltids bli bedre til å bruke den maskinen ja, er vel ca halparten av brødene som blir kuttet opp i butikk nå. 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Det hender jeg bruker den. Det kommer an på hvor mye folk der er. Jeg kan ikke fordra at folk står bak meg og venter på at jeg skal få somlet meg ferdig......... Når jeg har med mannen min går det utrolig kjapt. Det viktigste er jo å legge brødet i skikkelige brødposer slik at det ikke blir tørt. Altså slike fryseposer. 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Når jeg har med mannen min går det utrolig kjapt. Det viktigste er jo å legge brødet i skikkelige brødposer slik at det ikke blir tørt. Altså slike fryseposer. Poser må en ha. Jeg forstår ikke dem som sier at brødet skal ligge i papirposen uten ekstra pose. Det var faktisk en baker som mente det. 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Poser må en ha. Jeg forstår ikke dem som sier at brødet skal ligge i papirposen uten ekstra pose. Det var faktisk en baker som mente det. Så rart. Legger du brødet i papir- eller platsposen først? Jeg ser mange som tar i papirposen først, men da synes jeg brødet blir tørt. 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Så rart. Legger du brødet i papir- eller platsposen først? Jeg ser mange som tar i papirposen først, men da synes jeg brødet blir tørt. Jeg beholder papirposen på dem som ikke fryses, men alle får plastpose på. Ja jeg synes også det var rart. Jeg ser jo at enkelte brød kan gjære, og da får jeg brød oppi halsen for en stund..huff. De burde kanskje bare hatt papirpose. 0 Siter
Speak Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Spiser ikke skalk. Ikke noen vits i å gjøre det. Vi spiser lite brød, og en del av brødet blir kastet alikevel. 0 Siter
Gjest Skeive skiver Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 [quote name=Shira )' timestamp='1233039896' post='4076536] Jeg kan visstnok heller ikke skjære brød i følge sambo. ;o) Ikke jeg heller,hi hi. Blir alltid skeive skiver, men gode lell. 0 Siter
morsan Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Kommer an på brødet, men er det et godt brød, spiser jeg mer enn gjerne skalken. Spesielt på nybakt hjemmebakt brød ...mmmmm.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.