Gjest Geir Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 Vet ikke, det er et eget tineprogram, aner ikke hvor mange watt det er på, men brødet er varmt som om det skulle være nystekt omtrent når det kommer ut. Om jeg skulle tinet det på et av de vanlige programmene hadde det nok ikke blitt spiselig tror jeg. Da har du nok en mye mer avansert micro enn meg, det er nok derfor du får "nystekte" brød, mens mine blir tørre eter noen få timer. Ny micro er notert på ønskelista... 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 Da har du nok en mye mer avansert micro enn meg, det er nok derfor du får "nystekte" brød, mens mine blir tørre eter noen få timer. Ny micro er notert på ønskelista... Min micro er sikkert minst 10 år gammel, kanskje 15... 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 Min micro er sikkert minst 10 år gammel, kanskje 15... Og min micro er sikkert minst 15 år gammel, kanskje 20... 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 Nei, og det tror jeg ikke jeg kommer til å gjøre heller :-). Husker jeg hadde så dårlig råd for en god del år siden at jeg inngikk avtale med bakeren om at han ikke måtte kaste brødene som han ikke kunne selge. Han var snill å gav meg dem. Dette reddet mitt "liv" i en meget vanskelig tid. Barna mine har også blitt veldig normale, tror jeg da :-). Vi spiste brødskalkene ja, hver eneste smule :-) Det er ikkje noe kjekt å ha så dårlig råd, men det er lærerikt... 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1233215543' post='4078667] Ja! Skalken er det beste på brødet :-) Jeg baker stort sett alt av brød, og nybakt skalk er det kniving om, hehe! Synes eg ser deg for meg der du baker brød, iført høyhæla sko og korsett m/tilbehør...:-) 0 Siter
Gjest qigong Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 Det er ikkje noe kjekt å ha så dårlig råd, men det er lærerikt... Jepp, lærte at barn kan bli meget bra etterhvert, selv om de vokser opp på gammel kneip og billig pålegg (les: sjokolade). Dette sto ikke på i mange år da, men sånn 3-4 ;-). Lærte også at verden faktisk ikke går under om man en gang til i livet skulle få så dårlig råd. Norge er et bra land sånn sett :-) 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 Synes eg ser deg for meg der du baker brød, iført høyhæla sko og korsett m/tilbehør...:-) Hmmm... Du mener dette er egnet antrekk ved kjøkkenbenken, akkopagnert av en Kenwood-maskin? ;-p Det antrekket du snakker om hører kanskje mer til på soverommet? Litt annen type brødbaking der.... *s* 0 Siter
Gjest Geir Skrevet 29. januar 2009 Skrevet 29. januar 2009 [quote name=Lotte )' timestamp='1233248447' post='4079159] Hmmm... Du mener dette er egnet antrekk ved kjøkkenbenken, akkopagnert av en Kenwood-maskin? ;-p Det antrekket du snakker om hører kanskje mer til på soverommet? Litt annen type brødbaking der.... *s* Det var bare fantasien som tok meg...:-) 0 Siter
Gjest gomle Skrevet 30. januar 2009 Skrevet 30. januar 2009 Vi hiver skalkene i begge ender av brødet, enda vi er en familie på fem. Vi liker ikke skalker noen av oss, og de få brødskivene vi spiser synes jeg skal være gode :-) 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 30. januar 2009 Skrevet 30. januar 2009 Trenger du ikkje kjevle ut deigen en gang? Niks. Bare "tømmer" den over i tre former, fukter hendene raust, og trykker den flatt utover i formene. Så enkelt at selv jeg greide det, og jeg var ingen baker må vite. Jeg bakte sjokoladekaker som var flatest i midten jeg. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.