pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Hvordan er det med honning når den går ut på dato? Min var holdbar til desember -08. Bare å kaste? 0 Siter
Gjest Honning er godt Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Nei, det vil jeg ikke påstå. Det skal litt til for at honningen blir helt ødelagt hvis den har vært lagret bra. Det du kan se det best på er vel om den "sukrer seg", altså om den begynner å skille ut sukker, bli klumpet? 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Forfatter Skrevet 27. januar 2009 Nei, det vil jeg ikke påstå. Det skal litt til for at honningen blir helt ødelagt hvis den har vært lagret bra. Det du kan se det best på er vel om den "sukrer seg", altså om den begynner å skille ut sukker, bli klumpet? Den ser helt normal ut, så da mener du den går bra å bruke? 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Neida, honning er evig holdbart, det er bare eu-direktiver som gjør at det må settes dato på. Så lenge den ikke har blitt til sukker så er den helt fin. 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Forfatter Skrevet 27. januar 2009 Neida, honning er evig holdbart, det er bare eu-direktiver som gjør at det må settes dato på. Så lenge den ikke har blitt til sukker så er den helt fin. Fint! Man lærer stadig noe 0 Siter
Gjest Honning er godt Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Den ser helt normal ut, så da mener du den går bra å bruke? Jepp 0 Siter
morsan Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Enig med de andre to. Så lenge konsistensen er normal kan du fint spise dette. 0 Siter
Mirabell Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 Honning har tilnærmet ubegrenset holdbarhet, den har tom. en slags antibakteriell virkning. Datostempling er påbudt på alle slags matvarer. Og produsenten har mye å vinne og lite å tape på at datomerkingen er litt for kort. Det tar laaang tid å sjekke holdbarheten, og hvis folk kaster maten, så selger de jo bare mer... Bare spis, du! 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Forfatter Skrevet 27. januar 2009 Honning har tilnærmet ubegrenset holdbarhet, den har tom. en slags antibakteriell virkning. Datostempling er påbudt på alle slags matvarer. Og produsenten har mye å vinne og lite å tape på at datomerkingen er litt for kort. Det tar laaang tid å sjekke holdbarheten, og hvis folk kaster maten, så selger de jo bare mer... Bare spis, du! Fint takk. Min sønn kan trenge litt til den vonde halsen. 0 Siter
adelie Skrevet 27. januar 2009 Skrevet 27. januar 2009 - og dersom den sukrer seg, er det bare å varme skånsomt opp til ca 40 grader, har jeg hørt. 0 Siter
pekkaline Skrevet 27. januar 2009 Forfatter Skrevet 27. januar 2009 - og dersom den sukrer seg, er det bare å varme skånsomt opp til ca 40 grader, har jeg hørt. Ok takk Min ser foreløpig fin ut 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.