Gjest eg undras Skrevet 21. mai 2009 Skrevet 21. mai 2009 ....kan vel ikke være så farlig vel? Har nettopp bakt krydderkake med natron og ingefær som gikk ut i 2005...eh...blir vel ikke forgiftet vel? Ja, jeg skal oppdatere krydderhyllen min i morgen. 0 Siter
Lillemus Skrevet 21. mai 2009 Skrevet 21. mai 2009 Neida, de blir bare litt svakere på smak / virkning. ) 0 Siter
morsan Skrevet 21. mai 2009 Skrevet 21. mai 2009 Det er mulig at natron kan miste litt av effekten med tiden - har hørt folk har opplevd det med gammelt bakepulver. Men det er uansett ikke farlig - du kan i verste fall ende opp med en litt for lav kake;-) 0 Siter
cathlin Skrevet 21. mai 2009 Skrevet 21. mai 2009 Natron er natriumhydrogenkarbonat, altså natrium pluss hydrogenkarbonat. Du dør ikke av det,(selv om man sikkert kan dø av det meste i store nok mengder) selv om det har stått over dato. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.