org Skrevet 10. august 2009 Skrevet 10. august 2009 Jeg synes trøndersodd er godt Innherredsodd har jeg aldri smakt, men skjønner jeg bør prøve Trøndersodd på boks er ikke spisbart. Synes jeg. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 10. august 2009 Skrevet 10. august 2009 Trøndersodd på boks er ikke spisbart. Synes jeg. Jeg liker det sikkert fordi jeg ikke har noe annet å sammenligne med 0 Siter
Mista nikket Skrevet 11. august 2009 Skrevet 11. august 2009 Hvis du liker lever, er det ganske billig. Her i huset blir det brukt rett som det er. Lager også kålrotstuing til å ha ved siden av. Sausen som blir til, er jo bare helt nydelig. 0 Siter
Gjest Meegan Skrevet 11. august 2009 Skrevet 11. august 2009 Jeg har allerede begynt på first-price-produktrunden. Frossen lasagne fra first price fikk absolutt godkjent karakter av meg. Kosta vel rundt 20 kr, og det kan man jo ikke klage på. Grønnsaker eller brød til. First price fiskepinner: Ikke å anbefale. Det er billig (15 kr for 750 gram), men smaker ikke spesielt godt. Går selvsagt an å spise hvis man er sulten - men ikke noe førstevalg. Pålegg i slike billigmerker smaker akkurat som de dyrere variantene synes jeg. Og first price-merkede grønnsaker er det absolutt ikke noe i veien med. Tror dersom du lager større middager og deler opp i porsjonspakninger at det blir billigere. Lasagne er f.eks veldig godt oppvarmet. Dersom du finner bloggen til Big man going down, så har han flere retter som han deler opp i porsjoner. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 11. august 2009 Skrevet 11. august 2009 Sunt og godt - og billig. Dessverre blir man så altfor luftig i magen av det Hmmmm, har ikke merket det jeg 0 Siter
Gjest egentlig ville jeg hatt biff Skrevet 12. august 2009 Skrevet 12. august 2009 Fiskekaker, ris/potet, revet gulrot og dampet frossen brokkoli. Koster ca 7 kr per posjon. Et godt forslag til rimelig og god middag dette. eg tviler på kostnaden, vil nok gjette på minst 20 kr per porsjon, men det er jo også levelig. 0 Siter
Gjest egentlig ville jeg hatt biff Skrevet 12. august 2009 Skrevet 12. august 2009 Hvis du liker lever, er det ganske billig. Her i huset blir det brukt rett som det er. Lager også kålrotstuing til å ha ved siden av. Sausen som blir til, er jo bare helt nydelig. Ved lever må jeg desverre sette grensen. 0 Siter
Gjest egentlig ville jeg hatt biff Skrevet 12. august 2009 Skrevet 12. august 2009 Poteter koster ikke stort og kan varieres i det uendelige, det samme med pasta. Lager man gratenger trengs det ikke så mye kjøtt i for at det skal bli godt. Gratenger var også en god ide. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.