MissHitch Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Hei! Hva bruker dere som fyll i marsipankaker? Er helt fersk på det området, og det finnes vel flere alternativ enn fløtekrem og sylte? Takk for svar! M.v.h 0 Siter
Mrs D Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Aprikossylte og litt nøttebunn er et must. 0 Siter
Gjest jada, jeg vet det vel er dialekt eller noe, men Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Sylte i marsipankaka? Høres spesielt ut, spør du meg. 0 Siter
MissHitch Skrevet 22. september 2009 Forfatter Skrevet 22. september 2009 Sylte i marsipankaka? Høres spesielt ut, spør du meg. Hva bruker du da? Var jo det jeg spurte om... 0 Siter
MissHitch Skrevet 22. september 2009 Forfatter Skrevet 22. september 2009 Sylte i marsipankaka? Høres spesielt ut, spør du meg. det er jo faktisk sylte i de fleste kjøpte marsipankaker, så jeg forstår ikke helt hva du synes er så spesielt med det? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Jeg hadde droppa sylta hvertfall :pppp Krem, syltetøy, banan og valnøtter. Nam 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 det er jo faktisk sylte i de fleste kjøpte marsipankaker, så jeg forstår ikke helt hva du synes er så spesielt med det? sylte er et kjøttpålegg. 0 Siter
Gjest Missan Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 det er jo faktisk sylte i de fleste kjøpte marsipankaker, så jeg forstår ikke helt hva du synes er så spesielt med det? Her ser du bilde av hva sylte er, og jeg tror at det er få marsipankaker som inneholder sylte. http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=8060&gclid=COW_guDLhZ0CFQ-A3godjVVqbA 0 Siter
MissHitch Skrevet 22. september 2009 Forfatter Skrevet 22. september 2009 Beklager at jeg kommer fra Vestlandet og at vi ikke sier "syltetøy". Jeg trodde jeg kunne få skikkelige svar her... 0 Siter
fresja Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Vaniljekrem er også godt, ikke så mektig som krem (fløte). 0 Siter
MissHitch Skrevet 22. september 2009 Forfatter Skrevet 22. september 2009 sylte er et kjøttpålegg. Sylte er kjøttpålegg for deg, men her i min del er det det samme som det fine ordet syltetøy! Synes det er synd at jeg ikke er fin nok til å få noen ordentlige svar. Beklager! 0 Siter
MissHitch Skrevet 22. september 2009 Forfatter Skrevet 22. september 2009 Vaniljekrem er også godt, ikke så mektig som krem (fløte). Takk! Endelig et svar Bare vaniljekrem mellom lagene da? Jeg vet om at det blir brukt marsipan og sjokoladekrem , men det er nok med marsipan utpå kaka, synes jeg! 0 Siter
Gjest Missan Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Google på marsipankake og du vil finne mange oppskrifter. 0 Siter
ariadne Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Beklager at jeg kommer fra Vestlandet og at vi ikke sier "syltetøy". Jeg trodde jeg kunne få skikkelige svar her... Jeg forsto ikke at sylte=syltetøy. Så synd at du ble fornærmet. 0 Siter
Gjest Ulvinnen Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Jeg sier også sylte i stedet for syltetøy Men jeg tror ikke at de som har kommentert sylten har gjort det for å være vrange, min erfaring er at f.eks. østlendinger rett og slett ikke skjønner vår bruk av ordet. 0 Siter
MissHitch Skrevet 22. september 2009 Forfatter Skrevet 22. september 2009 Jeg sier også sylte i stedet for syltetøy Men jeg tror ikke at de som har kommentert sylten har gjort det for å være vrange, min erfaring er at f.eks. østlendinger rett og slett ikke skjønner vår bruk av ordet. hehe.. nei, og er litt irriterende til tider, for vi andre er jo så dumme om vi ikke forstår dem... har tidligere fått så pass refs av diverse personer her for å skrive nynorsk, så nå prøver jeg mitt beste på bokmål, men det blir visst aldri bra nok... men ferdig med det 0 Siter
Gjest hev deg over det ;) Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Sylte er kjøttpålegg for deg, men her i min del er det det samme som det fine ordet syltetøy! Synes det er synd at jeg ikke er fin nok til å få noen ordentlige svar. Beklager! ''Synes det er synd at jeg ikke er fin nok til å få noen ordentlige svar. Beklager!'' Det var da voldsomt! Skjønner ikke at det er noe å bli snurt over!? Ta det med et smil heller Jeg bruker å blande syltetøyet og kremen godt, sånn at det blir som en slags bringebærfromasj nærmest. Det er det ungene liker best. Andre varianter er sjokoladebiter i kremfløten. Og den mest spesielle er å lage en marengsbunn som legges mellom to av lagene. DET er heeeelt nydelig. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 22. september 2009 Skrevet 22. september 2009 Sylte er kjøttpålegg for deg, men her i min del er det det samme som det fine ordet syltetøy! Synes det er synd at jeg ikke er fin nok til å få noen ordentlige svar. Beklager! Jeg har da gitt deg et ordentlig svar.. 0 Siter
MissHitch Skrevet 22. september 2009 Forfatter Skrevet 22. september 2009 ''Synes det er synd at jeg ikke er fin nok til å få noen ordentlige svar. Beklager!'' Det var da voldsomt! Skjønner ikke at det er noe å bli snurt over!? Ta det med et smil heller Jeg bruker å blande syltetøyet og kremen godt, sånn at det blir som en slags bringebærfromasj nærmest. Det er det ungene liker best. Andre varianter er sjokoladebiter i kremfløten. Og den mest spesielle er å lage en marengsbunn som legges mellom to av lagene. DET er heeeelt nydelig. Marengsbunn hørtes jo helt fantastisk ut!! det skal jeg prøve 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.