Gå til innhold

Laktosefri bursdagsmat


Anbefalte innlegg

Det er barna mine som ikke tåler lactose. Men de liker egentlig ikke nonstop så veldig godt, greit nok igrunn.

Takk for informasjon!

Står dette på Freias hjemmeside?

På Freia sin hjemmeside virker de ikke å være så opptatt av informasjon. Iallfall finner jeg bare leker der?

Informasjonen kom på mail til et par personer i Norsk proteinintoleranse forening som spurte. Skalvisee... :

"Hei

Det stemmer at innholdsfortegnelsen på Non Stop-emballasjen er blitt endret.

Da vi gransket produksjonsprosessen vår, fant vi at den mørke sjokolademassen som anvendes i Non Stop-linsene alltid har inneholdt melkesjokolademasse i små mengder, og dermed også melk. Det er derfor feil å merke produktet med "kan inneholde spor av melk" da det alltid vil inneholde noe melk. Vi har derfor besluttet å merke produktet med melk som ingrediens.

Vi har analysert hele produktet og fant at sukkerskallet utgjør ca 35 % av produktet og ikke 33% som vi til nå har hatt oppgitt i oppskriften. Vi måtte derfor endre merkingen av produktet og minske oppgitte mengde sjokolade til 63% - men det er fortsatt samme sukkerskall og sjokolade, bare med en liten endring i proporsjonene.

Non Stop er, på tross av ovennevnte, nøyaktig samme produkt som tidligere, bare med en klarere merking fra vår side.

Vi beklager forvirringen.

Se forøvrig våre hjemmesider www.kraftfoodsnordic.com for mer informasjon om endringen i allergenmerking av produktene våre."

Hvorfor de må "naude" seg og putte melkesjokolademasse i den mørke sjokoladen kan man jo spørre dem om. Dårlig gjort overfor oss som har gledet oss over at iallfall en sjokolademulighet fantes. Mon tro om dette gjelder alle de mørke sjokoladene deres? Det vil isåfall forklare hvorfor Lohengrin ikke fungerer for oss.

Fortsetter under...

På Freia sin hjemmeside virker de ikke å være så opptatt av informasjon. Iallfall finner jeg bare leker der?

Informasjonen kom på mail til et par personer i Norsk proteinintoleranse forening som spurte. Skalvisee... :

"Hei

Det stemmer at innholdsfortegnelsen på Non Stop-emballasjen er blitt endret.

Da vi gransket produksjonsprosessen vår, fant vi at den mørke sjokolademassen som anvendes i Non Stop-linsene alltid har inneholdt melkesjokolademasse i små mengder, og dermed også melk. Det er derfor feil å merke produktet med "kan inneholde spor av melk" da det alltid vil inneholde noe melk. Vi har derfor besluttet å merke produktet med melk som ingrediens.

Vi har analysert hele produktet og fant at sukkerskallet utgjør ca 35 % av produktet og ikke 33% som vi til nå har hatt oppgitt i oppskriften. Vi måtte derfor endre merkingen av produktet og minske oppgitte mengde sjokolade til 63% - men det er fortsatt samme sukkerskall og sjokolade, bare med en liten endring i proporsjonene.

Non Stop er, på tross av ovennevnte, nøyaktig samme produkt som tidligere, bare med en klarere merking fra vår side.

Vi beklager forvirringen.

Se forøvrig våre hjemmesider www.kraftfoodsnordic.com for mer informasjon om endringen i allergenmerking av produktene våre."

Hvorfor de må "naude" seg og putte melkesjokolademasse i den mørke sjokoladen kan man jo spørre dem om. Dårlig gjort overfor oss som har gledet oss over at iallfall en sjokolademulighet fantes. Mon tro om dette gjelder alle de mørke sjokoladene deres? Det vil isåfall forklare hvorfor Lohengrin ikke fungerer for oss.

Tusen takk!

Godt å få greie på dette.

Takk for informasjonen!!!

På Freia sin hjemmeside virker de ikke å være så opptatt av informasjon. Iallfall finner jeg bare leker der?

Informasjonen kom på mail til et par personer i Norsk proteinintoleranse forening som spurte. Skalvisee... :

"Hei

Det stemmer at innholdsfortegnelsen på Non Stop-emballasjen er blitt endret.

Da vi gransket produksjonsprosessen vår, fant vi at den mørke sjokolademassen som anvendes i Non Stop-linsene alltid har inneholdt melkesjokolademasse i små mengder, og dermed også melk. Det er derfor feil å merke produktet med "kan inneholde spor av melk" da det alltid vil inneholde noe melk. Vi har derfor besluttet å merke produktet med melk som ingrediens.

Vi har analysert hele produktet og fant at sukkerskallet utgjør ca 35 % av produktet og ikke 33% som vi til nå har hatt oppgitt i oppskriften. Vi måtte derfor endre merkingen av produktet og minske oppgitte mengde sjokolade til 63% - men det er fortsatt samme sukkerskall og sjokolade, bare med en liten endring i proporsjonene.

Non Stop er, på tross av ovennevnte, nøyaktig samme produkt som tidligere, bare med en klarere merking fra vår side.

Vi beklager forvirringen.

Se forøvrig våre hjemmesider www.kraftfoodsnordic.com for mer informasjon om endringen i allergenmerking av produktene våre."

Hvorfor de må "naude" seg og putte melkesjokolademasse i den mørke sjokoladen kan man jo spørre dem om. Dårlig gjort overfor oss som har gledet oss over at iallfall en sjokolademulighet fantes. Mon tro om dette gjelder alle de mørke sjokoladene deres? Det vil isåfall forklare hvorfor Lohengrin ikke fungerer for oss.

Helt off-topic: ..kan sukkerskallet virkelig utgjøre 35% av nonstop'ene? Det hørtes rart ut..

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...