astridny Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 Hei. Hva kan man lage av ytrefile av svin ? Takk for svar. :-) 0 Siter
Gjest med mango Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 Grille den, og server med mango og grillede grønnsaker. Mariner den gjerne i mangosausen først (lag rikelig mangosaus, og ta av litt til marinade. Den brukte marinaden skal man ikke spise etterpå). http://www.bama.no/eway/default.aspx?pid=241&trg=MainLeft_6278&Main_4489=6274:0:10,2435:1:0:0:::0:0&Main_6274=6277:0:10,2440&MainLeft_6278=6181:1640177::0:6180:24:::0:0 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. oktober 2009 Skrevet 16. oktober 2009 Jeg lagde en tråd om svinefilet tidligere i uka. Enten strimle den opp og ha den i wok, skjære den i skiver og steke biffer, eller marinere og helsteke den ) I dag skal vi ha ytrefilet av svin for andre gang denne uka. Hehe. I dag er det kreolsk ytrefilet fra Rema med ovnsstekte potetbåter, grønnsaker og champignon i fløtesaus ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.