Dorthe Skrevet 19. november 2009 Skrevet 19. november 2009 Knar deigen for hånd jeg. Er så mye pes med å finne frem maskina, montere ditt og datt og ikke minst vaske alt etterpå. Jeg bruker brødbakemaskinen til å blande deig og heve den. Så steker jeg det i steikovnen 0 Siter
Gjest GA Skrevet 19. november 2009 Skrevet 19. november 2009 Jeg bruker brødbakemaskinen til å blande deig og heve den. Så steker jeg det i steikovnen Sånn gjør jeg også :-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 19. november 2009 Skrevet 19. november 2009 ER det ikke et drikkebeger da? Trodde den var til div. shaker. Mulig den er beregnet til det også? Høres jo logisk ut.... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 19. november 2009 Skrevet 19. november 2009 Knar deigen for hånd jeg. Er så mye pes med å finne frem maskina, montere ditt og datt og ikke minst vaske alt etterpå. Jeg var på besøk hos svigerfar og skulle lage pizzadeig. Ble helt fortvila når jeg ikke fant kjøkkenmaskina, for da kunne jeg jo ikke lage deig!! Hadde helt glemt at det gikk an å kna den for hånd *himle* 0 Siter
frosken Skrevet 19. november 2009 Skrevet 19. november 2009 Jeg var på besøk hos svigerfar og skulle lage pizzadeig. Ble helt fortvila når jeg ikke fant kjøkkenmaskina, for da kunne jeg jo ikke lage deig!! Hadde helt glemt at det gikk an å kna den for hånd *himle* Jeg tenkte på deg da jeg var ute og handlet i dag; det var 50% rabatt på alt hos det lokale Glassmagasinet...*s* 0 Siter
Gjest togli Skrevet 19. november 2009 Skrevet 19. november 2009 Jeg tenkte på deg da jeg var ute og handlet i dag; det var 50% rabatt på alt hos det lokale Glassmagasinet...*s* Takk for at du tenkte på meg ;-) 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 21. november 2009 Skrevet 21. november 2009 Aldri: Ismaskin, brødbakemaskin, pastamaskin og fonduegryte. Ofte: Stavmikser, kaffemaskin, vannkoker, eggkoker, riskoker. Sjeldnere, men ofte nok til at det ikke kan unnværes: vaffeljern, kenwood kjøkkenmaskin, kaffetrakter, matmølle, håndmikser, racletteapparat Sesongutstyr: Krumkakejern, kransekakerformer (men det går vel ikke under betegnelsen "kjøkkenmaskin", akkurat), mandelkvern (til Kenwooden) Ønsker meg (men trenger ikke): takke 0 Siter
Gjest Duppedittedama Skrevet 21. november 2009 Skrevet 21. november 2009 Nå tenkte jeg med en gang at her har jeg ingen "lik i skapet", men jaggu har jeg... Sukk. Tok over en popcornmaskin etter ei venninne en gang, den er aldri brukt. Skjønner ikke hvorfor vi ikke har kasta den, popcorn poppes enten i micron eller i ordentlig kjele. Ellers bruker vi kjøkkenmaskina, vannkokeren og brødristeren ofte, vaffeljernet, håndmikseren, racletten og fonduesettet litt sjeldnere, mens takka blir brukt kanskje bare to ganger i året. Har ikke eggkoker, brødbakemaskin, stavmikser og kaffetrakter, og har ingen store planer om å skaffe det heller. Etter 3 flytterunder på 2 år har vi kvittet oss med det aller meste av det vi ikke lenger bruker. Unntatt den popcorngreia, da. 0 Siter
Gjest Duppedittedama Skrevet 21. november 2009 Skrevet 21. november 2009 Det stemmer nok at det er den jeg har. Men jeg tror ikke jeg har noe lite lokk. Har aldri helt skjønt hvorfor det er hull i lokket. Skal sjekke det neste gang jeg må flytte på den dingsen. Laban: Du har en fantastisk dings i ditt hus som du ikke bruker! :-) Altså: Det lille lokket i det store lokket har 2 funksjoner: Du kan vispe gjennom det lille hullet, da spruter det ikke ut på sidene/overkanten. Skal du vispe krem på en svært varm sommerdag, så snur du hele bollen på hodet. Midt under har du en liten fordypning. Hell litt vann i den, sett på det lille lokket, legg bollen i fryseren et par timer. Når du så skal piske krem, er bollen kald og god og du får fantastisk krem selv på den varmeste dagen. Og som de andre sier: Kjempekjekk med lokket som stenger all luft uten, f.eks. rører som man ikke bruker opp tvert. Denne må du slutte å flytte på, og heller ta i bruk. :-) Lykke til! 0 Siter
tiliti Skrevet 21. november 2009 Skrevet 21. november 2009 ''pastamaskina (hjemmelagde pastaplater av "tipo 01"-mel er uovertruffent i lasagne)'' Det er flere av oss, ja :-) Pastamaskina er visst en boble ifølge noen under her, men vår er brukt så mye at festet til bordet har sprukket, så vi trenger egentlig en ny... Jeg fikk min før fersk pasta var tilgjengelig på Rimi, det har nok noe med utstlittfaktoren å gjøre. Den er liksom ikke fersk den i butikken heller... bare "fersk" :-) I tillegg er den stort sett laget av durumhvete, litt grovere og hardere i teksturen enn jeg liker pasta. Takke meg til Tipo 00 ;-) (korreksjon fra forrige innlegg gitt, jeg bruker ikke 01) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.