Gå til innhold

albyl-e og lite magesyre


Gjest Ekath
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Ekath

Hei, jeg står på Albyl-e etter hjerneslag og fikk pga brenning i mellomgulvet foreskrevet Zantac 150 x 2 i påvente av gastroskopi, Så fikk jeg svar på en hårmineralanalyse som sier at jeg har for lite magesyre og at det forklarer bl.a obstipasjon og tørr hud og aldri sure oppstøt. Det foreslås en kur med bl.a hjelp til matsmelting,på nett finner jeg at man kan ta combizym under måltid, Dette blir et dilemma.Bidrar albyl-e til matsmelting? For det er jo syre.Bør jeg ta combisym?Jeg har vist resultatet av hårmineralanalysen til fastlegen min. Hun sier hun ikke kan noe om det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stig Bruset - Alt. medisin

Albyl E kan gi irritasjon av mageslimhinnen og hos enkelte føre til magesår. Fordelen ved fortsatt bruk må veies opp mot ulempene i samråd med din fastlege. Albyl E bidrar nok ikke til matsmeltningen. Den beste måten å påvise hvor mye magesyre som produseres er å måle dette via en nesesonde gjennom et døgn. Ved manglende magesyreproduksjon kan man ta tilskudd av dette i forbindelse med mat, f.eks. legemiddelet Aciglumin. Combizym inneholder enzymer som normalt produseres i bukspyttkjerten og finnes i gallen. Et symptom på enzymmangel er at maten kommer ufordøyd ut i avføringen og man kan blant annet ta prøve av avføringen for å sjekke om kroppen produserer nok fordøyelsesenzymer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...