Gå til innhold

Alternativmedisin


Gjest Axis
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest Axis

Hei, lurer på om hvor man får tak i Iscador som tillegsbehandling av kreft? Vi har to tilfeller av kreft i familien, den ene har hatt svulst i tykktarmen, og den andre personen fikk brystkreft i begynnelsen, og var frisk i endel år, men fikk tilbakefall for 3 år siden. Brystet ble da fjernet, men det har vist seg at den har spredt seg til skjelettet. En søster av henne fikk også brystkreft for 12 år siden, og i tillegg til stråling valgte hun den gang å ta en behandling med Iscador, anbefalt av en lege. Hun har heldigvis ikke hatt tilbakefall siden. Den andre personen fikk som nevnt kreft i tykktarmen, og er opperert for det. Det viste seg at noe hadde spredt seg til lymfene, til fire av tretten som ble fjernet. Uheldigvis har vi mistet adressen til legen som hadde bestilt medisinen. Leste i en artikkel på internett om iscador hvor det sto at det var gjort endel forskning på det, og at de som hadde brukt det hadde mindre bivirking av cellegiftbehandling enn de som ikke hadde det. I tillegg levde de noen år lenger i gjennomsnitt enn de andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stig Bruset - Alt. medisin

Iscador er et antroposofisk legemiddel fremstilt av misteltein. Den må foreskrives av lege og brukes mest av antroposofisk orienterte leger i form av injeksjoner som støttebehandling ved kreft (se www.antroposofi.no). Et norsk forskermiljø under ledeelse av professor Ian Pryme ved universitetet i Bergen har også forsket på misteltein og fremstilt en gruppe stoffer kalt lektiner som kan tas som kapsel eller tablettform. Det er gjort mer enn 100 studier med misteltein og mange har vist gode resultater mht livskvalitet og livslengde. Behandlingen er ikke godkjent innen skolemedisinen som mener dokumentasjonen fortsatt er mangelfull da studiene har vært små og med svært variabel kvalitet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...