Gå til innhold

Helstekt Kalkun


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg ville ikke ha gjort det, den har lett for å bli tørr da.

Skrevet

Klart du kan forsøke, men kalkun har det med å bli lett tørr fra før om en ikke passer på, så jeg ville nok ikke gjort det.

Skrevet

Ser folk sier den blir tørr.

Kommer jo an på hvordan du skal servere den. Om du skjærer den opp og varmer stykkene i en langpanne/form med en del kraft i bunnen og folie over blir det da godt det. Med masse god kalkunsaus til. Hmm. For lenge til jul, føler jeg!

Skrevet

Bruk stekepose, da blir ikke kalkunen tørr. Lag saus av den gode kraften som blir liggende inni posen. Server Kalkunen kald, med varm saus. Super godt!

Gjest jul med din glede
Skrevet

Jeg ville aldri stekt kalkun for å varme den opp dagen etter. Den blir aldri god. Kalkun er best nystekt og så kald. Hvis du har tenkt å servere den kald kan du godt gjøre det.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...