Gjest manjana Skrevet 14. januar 2010 Skrevet 14. januar 2010 Kan jeg steke den dagen før? Takk for svar. 0 Siter
Bookworm Skrevet 14. januar 2010 Skrevet 14. januar 2010 Jeg ville ikke ha gjort det, den har lett for å bli tørr da. 0 Siter
cecily Skrevet 14. januar 2010 Skrevet 14. januar 2010 Klart du kan forsøke, men kalkun har det med å bli lett tørr fra før om en ikke passer på, så jeg ville nok ikke gjort det. 0 Siter
Speak Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Du kan gjøre det, men den er alltid best nystekt. 0 Siter
Katt-ja Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Ser folk sier den blir tørr. Kommer jo an på hvordan du skal servere den. Om du skjærer den opp og varmer stykkene i en langpanne/form med en del kraft i bunnen og folie over blir det da godt det. Med masse god kalkunsaus til. Hmm. For lenge til jul, føler jeg! 0 Siter
kosen Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Bruk stekepose, da blir ikke kalkunen tørr. Lag saus av den gode kraften som blir liggende inni posen. Server Kalkunen kald, med varm saus. Super godt! 0 Siter
Gjest jul med din glede Skrevet 15. januar 2010 Skrevet 15. januar 2010 Jeg ville aldri stekt kalkun for å varme den opp dagen etter. Den blir aldri god. Kalkun er best nystekt og så kald. Hvis du har tenkt å servere den kald kan du godt gjøre det. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.