Gjest apple Skrevet 18. februar 2010 Del Skrevet 18. februar 2010 Fikk litt angst da jeg så fargen på fettet som kom ut; nesten rødt, men hadde spist en boks makrell i tomat. Noen som vet om fettet/oljen da bare beholder fargen på vei ut? Er redd det var blod, men så egentlig mere orange ut, og vil gjerne beroliges :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/343094-guffent-alli-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bipp.. Skrevet 18. februar 2010 Del Skrevet 18. februar 2010 Hvis blod som kommer ut fra endetarmen har rød farge er det fra analåpningen og helt ufarlig. Blod som kommer fra lenger opp i tarmen og magesekken er svart. I ditt tilfelle er det nok makrellen som kom ut. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/343094-guffent-alli-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-2904130 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest apple Skrevet 18. februar 2010 Del Skrevet 18. februar 2010 Hvis blod som kommer ut fra endetarmen har rød farge er det fra analåpningen og helt ufarlig. Blod som kommer fra lenger opp i tarmen og magesekken er svart. I ditt tilfelle er det nok makrellen som kom ut. Å, takk :-) Fungerer nesten som OMO Colour, da; "Fjerner fett og bevarer farge". 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/343094-guffent-alli-sp%C3%B8rsm%C3%A5l/#findComment-2904159 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.