Gjest smurferosa Skrevet 21. april 2010 Skrevet 21. april 2010 Jeg er en smoothiefantast og er nesten avhengig. Jeg kan nesten ta hjemmekontor en dag bare for å ha tilgang til mine egne perfekte smoothies... Jeg er fullstendig klar over at det selges ulike sorter på markedet, men de er både dyre, selges i for små porsjoner og inneholder mange unødvendige usunne ingredienser. Derfor lurer jeg på om noen har tips til hvordan jeg kan ta med meg min hjemmelagede smoothies på jobb, uten at det vil gå utover holdbarheten eller temperaturen (har selvsagt kjøleskap på jobb).. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 21. april 2010 Skrevet 21. april 2010 Jeg fyller tomme eksempelvis oliven eller picklesglass HELT fullt og setter det i kjøleskapet. Da begynner ikke frukten å oksydere, men er fresh og fristende til lunsj 0 Siter
Gjest smooth'e Skrevet 22. april 2010 Skrevet 22. april 2010 Kan du ikke bare fylle en flaske da? Jeg kjøper en liten flaske bendit smoothie, og den holder seg fra jeg går hjemmefra til jeg går på jobb. Dette gjelder porsjoner for en dag, da. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.