Gå til innhold

Hva skal dere ha til middag i dag?


Anbefalte innlegg

Gjest Nickløsheletia
Skrevet

Hadde Uer i dag. Vet ikke hva vi skal ha i morgen.

Skrevet

Et annet alternativ er bortfløyne ryper.

Luftsuppe og venteboller pleier å være en slager her. Og da har vi ofte hermetiske adamsepler med vaniljekrem til dessert.

Gjest Elextra
Skrevet

Luftsuppe og venteboller pleier å være en slager her. Og da har vi ofte hermetiske adamsepler med vaniljekrem til dessert.

Urk, i RL bare vaniljekrem, altså?

Skrevet

Hadde Uer i dag. Vet ikke hva vi skal ha i morgen.

''Vet ikke hva vi skal ha i morgen.''

Hva?? Har du ikke handla? ;-) Eller har du velfylt fryser?

Gjest Alle mine barn elsker det :)
Skrevet

I dag blir det spaghetti med hjemmelaget bolognese saus (rester fra helgens lasagne).

I morgen blir det nok elg i en eller annen fasong (har fryseren full).

Hvoran lager du hjemmelaget bolognesesaus?

Skrevet

Hvoran lager du hjemmelaget bolognesesaus?

Blir ikke autentisk bolognese, men jeg lager den på slump omtrent slik:

400 g karbonadedeig.

1 boks tomatpurre.

1 boks hermetiske tomater (gjerne med hvitløk i).

2-3 tomater.

1 paprika.

2-3 løk.

2-4 fedd hvitløk.

1 gulrot (revet).

en dæsj ketchup.

en god skvett matfløte.

1-2 laurbærblad.

salt.

pepper.

oregano.

basilikum.

hvitløkspulver.

paprikapulver.

1 ts sambal oelek.

Brun karbonadedeigen. Kutt grønnsakene fint opp. Gulroten rives, og hvitløken finkuttes.

Alt has i gryta. Kok opp og la putre en 10-20 minutter.

Laurbærbladene tas ut, og du kan servere :)

Gjest Alle mine barn elsker det :)
Skrevet

Blir ikke autentisk bolognese, men jeg lager den på slump omtrent slik:

400 g karbonadedeig.

1 boks tomatpurre.

1 boks hermetiske tomater (gjerne med hvitløk i).

2-3 tomater.

1 paprika.

2-3 løk.

2-4 fedd hvitløk.

1 gulrot (revet).

en dæsj ketchup.

en god skvett matfløte.

1-2 laurbærblad.

salt.

pepper.

oregano.

basilikum.

hvitløkspulver.

paprikapulver.

1 ts sambal oelek.

Brun karbonadedeigen. Kutt grønnsakene fint opp. Gulroten rives, og hvitløken finkuttes.

Alt has i gryta. Kok opp og la putre en 10-20 minutter.

Laurbærbladene tas ut, og du kan servere :)

Nam, nam, nå ble jeg skrekkelig sulten! :) Høres SÅ godt ut, dette gleder jeg meg til å prøve. Så må jeg google på sambal oelek, for det aner jeg ikke hva er :))

Tusen takk for at du delte oppskriften din!! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...