mirami Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 Jeg har lyst til å bli litt sunnere, og fra mandag av har jeg derfor bestemt meg å ta med meg salat til lunsj istedet for den vanlige matpakka. Men jeg er ikke så veldig kreativ, som regel lager jeg bare en grønn salat jeg skal ha i tillegg til annen mat... Er det noen som har tips til ting jeg ha oppi den grønne salaten for at den skal bli litt mer mettende? Oppskrifter på pastasalat / Couscous-salat? Gjerne også hvilke olje / krydder jeg kan bruke for å få litt mer smak.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352686-salat-til-lunsj-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lykke til Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 Bønner og kikerterer rike på proteiner og metter godt. Husk at dersom du skal bli sunnere må du ikke ha lys pasta, rundstykke ved siden av og fet dressing på salaten. Velg en sunnere oljedressing 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352686-salat-til-lunsj-tips/#findComment-3020415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
songbirdy Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 http://www.google.com/search?sourceid=ie7&q=salater&rls=com.microsoft:no:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rlz=1I7GFRE_no 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352686-salat-til-lunsj-tips/#findComment-3020437 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lotus77 Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 Fant noen tips i IForm Smak til med sunt fett, det gjør også at salaten metter bedre. Velg gjerne linfrø- eller valnøttolje som gir et godt tilskudd av omega3. suppler med lime eller sitronsaft for smakens og c-vitaminenes skyld. Still søtsuget med å supplere med litt bær :-) De er dessuten proppfulle av supersunne plantestoffer utenå gi for mange ekstra kalorier. Salaten MÅ inneholde protein for å mette og sette fart på forbrenningen. Velg gode vegetabilske proteiner i form av bønner slik at du kan kutte ned på rødt kjøtt til lunsj og heller spise litt av det til middag i stedet. Fisk eller kylling er også gode valg. Bytt ut agurk med asparges - en agurk inneholder 0.7 gram kostfiber per 100 g mens asparges inneholder mellom 2.7 og 1.8 g, dvs de metter langt bedre og gir flere sunne plantefibre. Bland kål i salaten, her anbefales finsnittet kinakål, da den har 3 ganger så mye c-vitamin som issalat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352686-salat-til-lunsj-tips/#findComment-3020455 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest superheidi Skrevet 4. september 2010 Del Skrevet 4. september 2010 Bruk bønner! Linser, quinoa. Egg. Avokado. Hvis basen består av mye grønt synes jeg en kvalitetsolje blandet med litt salt, pepper og sitronsaft gjør susen som dressing:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352686-salat-til-lunsj-tips/#findComment-3020551 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Her kan du jo bruke alt mulig godt. Kyllingfilet, ost, skinke, reker, egg, soltørkede tomater (de som ligger i olje - da slippe du dressing), tunfisk, oliven, fetaost.... Men husk at svært mange dressinger er veldig kaloririke. Så for at du skal få kuttet ned på kaloriene, så må du sjekke dem. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352686-salat-til-lunsj-tips/#findComment-3021799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.