astridny Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Hei. Bruker dere å skjære den i skiver og så steke eller tar dere bare å skjære den i skiver og så la den koke litt i sausen? Hva bruker dere å servere til? Takk for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AtHomeMom Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Jeg skjærer som regel i skiver og varmer den i sauser. Serverer med kokte gulrøtter, eller makaronistuing, samt kokte poteter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3020994 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lotus77 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Mannen min liker den slik: Skjærer den i skiver og steker hver skive for seg så de får litt stekeskorpe og serverer sammen med stekt løk, smørfett, potet og gulrot. Da jeg var liten fikk jeg servert hjemmelaget kjøttpudding, den ble servert rett fra ovnen, men skjært opp i skiver ved servering og servert med brun saus, evnt. kantarellsaus, poteter og andre grønnsaker. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Steker skivene. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Har aldri noensinne tilberedt eller servert kjøttpudding - forbinder det med overnattingssteder à la leirskole og gamle grandtanter. Da har det typisk vært servert med brun saus, poteter og kokte grønnsaker. Er det godt? Har mine tvil . 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021154 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Jeg har ikke sett en kjøttpudding på ca 30 år, og selv da må det ha vært hos en oldetante, eller noe slikt. Jeg har alltid trodd det var noe som ble laget av dinosaurkjøtt.... ;-) Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021212 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 En kjøttpudding gir to middager her i huset. 1. middag pleier jeg å skjære den i skiver og varme i brun saus. Tilbehør er kokte poteter og lettkokt blomkål og/eller brokkoli og gulrøtter. Til 2. middag skjærer jeg den i store terninger og varmer i tomatsaus, med spaghetti til. Og salat. Jeg synes kjøttpudding er veldig godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021223 Del på andre sider Flere delingsvalg…
filiokus81 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Jeg husker fra jeg var liten at den ble servert rett fra ovnen, med brun saus og rotgrønnsaker til. Mmm, har ikke tenkt på kjøttpudding på lenge, nå fikk jeg jammen lyst på det igjen:o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021255 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 En kjøttpudding gir to middager her i huset. 1. middag pleier jeg å skjære den i skiver og varme i brun saus. Tilbehør er kokte poteter og lettkokt blomkål og/eller brokkoli og gulrøtter. Til 2. middag skjærer jeg den i store terninger og varmer i tomatsaus, med spaghetti til. Og salat. Jeg synes kjøttpudding er veldig godt. Men lager du kjøttpudding selv, kjøper på slakter eller vakumpakket på super'n? Er det forskjell? Ikke så begeistret for de jeg har smakt og lurer på om retten har forbedringspotensiale. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lotus77 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Men lager du kjøttpudding selv, kjøper på slakter eller vakumpakket på super'n? Er det forskjell? Ikke så begeistret for de jeg har smakt og lurer på om retten har forbedringspotensiale. Jeg spiste en kjøttpudding fra butikken og den var grusomt salt 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021272 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Men lager du kjøttpudding selv, kjøper på slakter eller vakumpakket på super'n? Er det forskjell? Ikke så begeistret for de jeg har smakt og lurer på om retten har forbedringspotensiale. Det er nok absolutt best å lage selv. Da får man et helt rent produkt med de krydderne og ingrediensene man liker selv. Men det tar jo litt ekstra tid da. Men ikke så mye lenger ;O) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021273 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Det er nok absolutt best å lage selv. Da får man et helt rent produkt med de krydderne og ingrediensene man liker selv. Men det tar jo litt ekstra tid da. Men ikke så mye lenger ;O) Tviler meget sterkt på at jeg noen gang kommer til å lage kjøttpudding. Neppe! Men om de hadde en god på slakteren kunne jeg kanskje vurdert å prøve, tipper barna ville like det. De jeg så langt har fått har virket ihjelkokt, fete og salte. Amerikansk meatloaf, derimot, det er snadder! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021277 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Tviler meget sterkt på at jeg noen gang kommer til å lage kjøttpudding. Neppe! Men om de hadde en god på slakteren kunne jeg kanskje vurdert å prøve, tipper barna ville like det. De jeg så langt har fått har virket ihjelkokt, fete og salte. Amerikansk meatloaf, derimot, det er snadder! Det tar ikke lang tid det heller ) http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=306 Det er jo mye av det samme da. Slenger man sammen dobbel porsjon har man jo en ferdig i fryseren også ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Det tar ikke lang tid det heller ) http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=306 Det er jo mye av det samme da. Slenger man sammen dobbel porsjon har man jo en ferdig i fryseren også ) Nam! Mye av det samme - som hva? Ikke som kjøttpudding, kjøttpuddingen jeg har fått har i hvertfall vært svært langt fra rent kjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Nam! Mye av det samme - som hva? Ikke som kjøttpudding, kjøttpuddingen jeg har fått har i hvertfall vært svært langt fra rent kjøtt. Kjøttpudding fra butikken er jo bare mel ) Lager du den selv bruker du jo kjøttdeig. Noen bruker vel farse, men godt med kjøttdeig ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021292 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BobbyPeru Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmålet, men vil gi hønnør for tematikken som refleksteres i spørsmålet; nemlig kjøttpudding. Det er noe kantramoderne og jordnært over det. Tiden spinnes tilbake til barndommen. Ford Cortina, slengbukser, etterhvert farge-tv, levergryte og kjøttpudding. Bon appetit! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021358 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Jeg kan dessverre ikke svare på spørsmålet, men vil gi hønnør for tematikken som refleksteres i spørsmålet; nemlig kjøttpudding. Det er noe kantramoderne og jordnært over det. Tiden spinnes tilbake til barndommen. Ford Cortina, slengbukser, etterhvert farge-tv, levergryte og kjøttpudding. Bon appetit! Hehe, følte også et glimt av gamledager da jeg så tittelen "kjøttpudding", en kommer knapt lengre fra fancy nymotens kokkekunst *S*. På den annen side - nå er det vel de nære og enkle ting som er på full fart inn igjen? Venter bare på at terteskjell med fiskepuddingterninger skal bli en slager på selskapsfronten! *S* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021435 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 5. september 2010 Del Skrevet 5. september 2010 Hehe, følte også et glimt av gamledager da jeg så tittelen "kjøttpudding", en kommer knapt lengre fra fancy nymotens kokkekunst *S*. På den annen side - nå er det vel de nære og enkle ting som er på full fart inn igjen? Venter bare på at terteskjell med fiskepuddingterninger skal bli en slager på selskapsfronten! *S* ''Venter bare på at terteskjell med fiskepuddingterninger skal bli en slager på selskapsfronten! *S*'' Hehe, husker at dette var min mors selskapsmat - og var vi heldige, var det lørdagskos i stedet for "snitter" med kokt egg og gaffelbiter :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021445 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Kjøttpudding i terninger i brun saus. Potetstappe og ertestuing. Dette serverer de på et gatekjøkken i Halden og er vel nesten "nasjonalretten" der:-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021800 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angustia Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Kjøttpudding i terninger i brun saus. Potetstappe og ertestuing. Dette serverer de på et gatekjøkken i Halden og er vel nesten "nasjonalretten" der:-) ''Kjøttpudding i terninger i brun saus. Potetstappe og ertestuing.'' Nostalgi :-) Min mor lagde kjøttpudding med jevne mellomrom, og denne varianten var gjerne "restematen" på dag nr to. Artig at de serverer det på et gatekjøkken, da! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352732-kj%C3%B8ttpudding/#findComment-3021973 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.