Gå til innhold

Fullkornsvafler :D


Anbefalte innlegg

Gjest snadderformons
Skrevet

Ja, det går faktisk an!

Fifty/fifty fullkornsmel og siktet hvetemel hadde jeg i røra,

1 ts bakepulver og 1/2 ts natron,

1/2 pk lettrømme, 3 dl ekstra lettmelk,

50 g smeltet margarin,

3 egg, 1/2 dl sukker, 1/2 ts vaniljesukker...

Det ble faktisk godt :-) mmmmmmmmmmm

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det bruker jeg både i vafler og pannekaker. (Men jeg bruker nok litt mindre enn halvparten. Ca. 1/3 vil jeg tro)

Selv ungene spiser bunker av pannekaker her i huset.

Gjest trådstarter
Skrevet

Det bruker jeg både i vafler og pannekaker. (Men jeg bruker nok litt mindre enn halvparten. Ca. 1/3 vil jeg tro)

Selv ungene spiser bunker av pannekaker her i huset.

Holder nok det :-) Ble litt mer enn jeg hadde tenkt her av fullkorn da jeg bare helte oppi - så kom det litt mer enn jeg hadde tenkt... men de ble faktisk gode. Merket ikke at det var fullkorn engang.

Anbefaler forresten fullkorn i pizzabunn, den blir sprøere og får bedre smak :-)

Også slipper du halsbrann og dårlig mage etterpå. Jeg og min mann tåler ikke så godt fint brød.

Skrevet

Holder nok det :-) Ble litt mer enn jeg hadde tenkt her av fullkorn da jeg bare helte oppi - så kom det litt mer enn jeg hadde tenkt... men de ble faktisk gode. Merket ikke at det var fullkorn engang.

Anbefaler forresten fullkorn i pizzabunn, den blir sprøere og får bedre smak :-)

Også slipper du halsbrann og dårlig mage etterpå. Jeg og min mann tåler ikke så godt fint brød.

Jeg bruker litt grovt mel der også. Men er ikke glad i veldig grove bunner. Så har bruker jeg nok enda mindre enn 1/3 del også.

Men det blir litt mer skikkelig mat da.

Gjest trådstarter
Skrevet

Jeg bruker litt grovt mel der også. Men er ikke glad i veldig grove bunner. Så har bruker jeg nok enda mindre enn 1/3 del også.

Men det blir litt mer skikkelig mat da.

Jeg spiste en veldig grov bunn her en dag da min mann ikke fant det vanlige hvetemelet, men jeg ble faktisk positivt overrasket - en veldig veldig god bunn mmmmmmmmmm

Fordelen er jo at en blir fortere mett og, så slipper en å overspise :)

Skrevet

Jeg spiste en veldig grov bunn her en dag da min mann ikke fant det vanlige hvetemelet, men jeg ble faktisk positivt overrasket - en veldig veldig god bunn mmmmmmmmmm

Fordelen er jo at en blir fortere mett og, så slipper en å overspise :)

Det er det jeg tenker på også. Man spiser litt mindre + at metthetsfølelsen holder litt lenger.

Skrevet

Her i huset lages bare grove vafler og grove pannekaker. Bruker sammalt fint og sammalt grovt mel, havergryn og bittelitt fint hvetemel.

I følge ungene er mine vafler og pannekaker de beste ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...