Gjest snadderformons Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Ja, det går faktisk an! Fifty/fifty fullkornsmel og siktet hvetemel hadde jeg i røra, 1 ts bakepulver og 1/2 ts natron, 1/2 pk lettrømme, 3 dl ekstra lettmelk, 50 g smeltet margarin, 3 egg, 1/2 dl sukker, 1/2 ts vaniljesukker... Det ble faktisk godt :-) mmmmmmmmmmm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352779-fullkornsvafler-d/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Det bruker jeg både i vafler og pannekaker. (Men jeg bruker nok litt mindre enn halvparten. Ca. 1/3 vil jeg tro) Selv ungene spiser bunker av pannekaker her i huset. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352779-fullkornsvafler-d/#findComment-3021906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trådstarter Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Det bruker jeg både i vafler og pannekaker. (Men jeg bruker nok litt mindre enn halvparten. Ca. 1/3 vil jeg tro) Selv ungene spiser bunker av pannekaker her i huset. Holder nok det :-) Ble litt mer enn jeg hadde tenkt her av fullkorn da jeg bare helte oppi - så kom det litt mer enn jeg hadde tenkt... men de ble faktisk gode. Merket ikke at det var fullkorn engang. Anbefaler forresten fullkorn i pizzabunn, den blir sprøere og får bedre smak :-) Også slipper du halsbrann og dårlig mage etterpå. Jeg og min mann tåler ikke så godt fint brød. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352779-fullkornsvafler-d/#findComment-3021909 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Holder nok det :-) Ble litt mer enn jeg hadde tenkt her av fullkorn da jeg bare helte oppi - så kom det litt mer enn jeg hadde tenkt... men de ble faktisk gode. Merket ikke at det var fullkorn engang. Anbefaler forresten fullkorn i pizzabunn, den blir sprøere og får bedre smak :-) Også slipper du halsbrann og dårlig mage etterpå. Jeg og min mann tåler ikke så godt fint brød. Jeg bruker litt grovt mel der også. Men er ikke glad i veldig grove bunner. Så har bruker jeg nok enda mindre enn 1/3 del også. Men det blir litt mer skikkelig mat da. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352779-fullkornsvafler-d/#findComment-3021927 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest trådstarter Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Jeg bruker litt grovt mel der også. Men er ikke glad i veldig grove bunner. Så har bruker jeg nok enda mindre enn 1/3 del også. Men det blir litt mer skikkelig mat da. Jeg spiste en veldig grov bunn her en dag da min mann ikke fant det vanlige hvetemelet, men jeg ble faktisk positivt overrasket - en veldig veldig god bunn mmmmmmmmmm Fordelen er jo at en blir fortere mett og, så slipper en å overspise 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352779-fullkornsvafler-d/#findComment-3021933 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Jeg spiste en veldig grov bunn her en dag da min mann ikke fant det vanlige hvetemelet, men jeg ble faktisk positivt overrasket - en veldig veldig god bunn mmmmmmmmmm Fordelen er jo at en blir fortere mett og, så slipper en å overspise Det er det jeg tenker på også. Man spiser litt mindre + at metthetsfølelsen holder litt lenger. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352779-fullkornsvafler-d/#findComment-3021940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 6. september 2010 Del Skrevet 6. september 2010 Her i huset lages bare grove vafler og grove pannekaker. Bruker sammalt fint og sammalt grovt mel, havergryn og bittelitt fint hvetemel. I følge ungene er mine vafler og pannekaker de beste 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/352779-fullkornsvafler-d/#findComment-3022107 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.